Djevica-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Merkur, vaš vladar, sada je retrogradan i baš će tranzitirati poljem posla i zdravlja. Vjerojatno ste imali dosta problema u prethodnom mjesecu i niste uspjeli završiti. Sada je vrijeme da se ponovno vratiti na iste zadatke i morate to finišira jer inače od Nove godine možete imati velika otežanja u ovom području. Bolju suradnju s klijentima i suradnicima imate od 25. prosinca, kada Venera uđe u znak Jarac i tu se stvore bolji aspekti za rad i suradnju, ali i zaradu. Bilo bi dobro da obnovite kontakte sa osobom koje su vezane za medije, komunikacije svih oblika a Djevice koje se bave medicinom biće pred kraj godine unaprijeđene. Iznenadna zarada posljednjih dana u godini.

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi samo ako imate dobar posao koji vam pruža stabilnost. Retro Merkur nikom ne da mira, a posebno vlasnicima znaka. Sklonost burnim svađama, riječima koje se ne biraju. Djevice moraju voditi računa kako se ophode prema partneru, bar dok traje retro tranzit. Djevice koje su same mogu biti iznenađene pozivom bivše ljubavi ili osobe koja im se sviđe duži period. Ponekad se osamite ali ljubav ipak potražite među ljudima, manjem društvu, lokalu, kafiću, šetalištu.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je slab. Kašalj, grlo osjetljivo, hladnoća nisu prijatelji ovog znaka, posebno ako dugo radite, ne spavate dovoljno, onda će vam i vid stradati. Kad prođe retro Merkur, sunce ulazi u vaš život.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.