Djevica-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Još otkako je Jupiter krenuo retrogradno u vašem znaku početkom siječnja, naglasak je bačen na preispitivanje vaših emotivnih odnosa. Obzirom da tijekom ovog mjeseca i Saturn koji se nalazi u polju doma također kreće retrogradnih hodom, evidentno je da svi emotivni odnosi u koje su Djevice uključene sada moraju proći provjeru trajnosti i vrijednosti. I Pomrčina Sunca se događa u vašem polju ozbiljnih partnerstava, pa je očito vrijeme da se neki egoistični ciljevi ostave po strani, a da vi i partner pogledate jedno drugo u oči i zapitate se – da li nastavljamo dalje zajedno ili ne? Ako u vašim odnosima ima makar još mrvice ljubavi i onoga što vas je spajalo na samom početku, vrijedi potruditi se. Stvari se više ne mogu gurati pod tepih, jer vam ni ovaj mjesec, ali ni naredni neće donijeti olakšanje u smislu da svoje obveze prema odnosima u kojima ste možete olako shvatiti. Prema tome, drage Djevice, pamet u glavu i pokušajte pronaći zajednički jezik s voljenom osobom. Pravi je trenutak da se vas dvoje vratite jedno drugom. Venera koja će tranzitirati kroz polje ozbiljnih partnerstava pridonijet da se ljubavlju i nježnošću neke rane brže i lakše zacijele. Oni koji su slobodni imaju pred sobom vrijeme ispunjeno mnogobrojnim mogućnostima za flertovanje i avanturu. Nisam sigurna da ćete biti spremni obvezati jednoj osobi, pored svih prilika koje vam se pružaju. Obratite pažnju na posljednju dekadu ožujka kada možete ponovno obnoviti kontakt i priču s nekim bivšim emotivnim partnerom.

posao

Kvadrat Merkura i Marsa u prvoj dekadi ožujka neće se dobro odraziti na vaš poslovne suradnje, ali ni na komunikaciju s ljudima s kojima radite, čak i nadređenima. Očekujte u ovim danima napetosti i probleme u poslovnom okruženju, ali ćete sa svim situacijama uspijevati lako izaći na kraj, jer vas vodi zamisao o onome što želite postići. Znate što su vam ciljevi i nećete dozvoliti da vas kratkotrajni problemi uspore u građenju šire slike. Napredujete bez zastoja. Još jedna neugodna situacija biće oko Pomrčina Mjeseca početkom treće dekade, 23, -eg, pa u danima prije i poslije njega, obratite malo više pažnje na svoje poslovne relacije. U suštini, druga dekada ožujka je najbolja za poslovno ostvarenje, pa u njoj i nezaposleni mogu pronaći nešto za sebe. Novčanim dijelom nećete biti u potpunosti zadovoljni, jer će priljevi biti povremeno “mršavi” a troškovi i obveze su u porastu.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa variranjem tlaka, krvnim žilama i cirkulacijom, naročito u prvoj polovici mjeseca. Mlađima se savjetuje više kretanja, ali rekreativci neka vode računa o ozljedama. Definitivno je potrebno da povedete više računa o prehrani, ne samo zbog viška kilograma, već i zbog probave koja vam povremeno pravi problem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK