Horoskopius

Djevica-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

posao

Jupiter i dalje samo statira u vašem prvom polju i nikako da donese sve ono što se od njega iščekuje. Srećom, polako izlazi iz kvadrata sa Saturnom, ali do ulaska Merkura 31.jula bitnih dešavanja neće biti. Tek kada vaš vladar Merkur potaknuti nove događaje, pozitivna simbolika Jupitera dolazi do izražaja. To praktično znači da će ponovo biti aktualni stari projekti koje ste do sada zanemarivali. Pažljivo pratite dešavanja u poslovnom okruženju i iskoristite informacije koje vam idu naruku. Sada je vrijeme za obnovu planova i revitalizaciju starih ideja. U isto vrijeme, mogući su problemi vezani za obiteljska pitanja i nekretnine, posebno kod onih koji imaju neraščišćene pravno-imovinske odnose. Pošto je Merkur ujedno vladar Djevice ali i Blizanaca gdje se nalazi vaš deseto polje, potrudite se riješiti sva pitanja vezana za status, bilo poslovni ili imovinski.

ljubav

Sve do ulaska Venere u znak Djevice, 5. kolovoza, emotivni problemi bit će potisnuti a moguće je da se upustite u tajnu vezu. Zbog ovog aspekta ne treba inzistirati na javnosti odnosa, do navedenog datuma, a ni nakon toga jer pozicija Venere je takva da se njezine slabosti mogu iskoristiti kao prednosti ako sve ostane daleko od očiju javnosti. Sve veze i odnosi tijekom razdoblja kretanja Venere kroz Djevicu biće na testu, posebno kada se nađe u konjunkciji s mjesečevim čvorom, 15. kolovoza. U tom razdoblju dosta pripadnika znaka prekinut veze koje im ne odgovaraju ili im donose više problema nego radosti. Bilo bi dobro da iskoristite ovo vrijeme za preispitivanje i raščišćavanje svih odnosa koji kompliciraju emotivni život i ne donose povoljna rješenja.

Zdravlje

Psihička preopterećenja, nesanica i problemi s cirkulacijom I tekućinom u organizmu mogu činiti naredni period nekomfornim.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK