Djevica-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Što reći za ambiciozne Djevice. Vama je vaš posao – rat ili brat. Baš ne umijete da se obuzdate. Radite pretjerano i što treba i što ne treba. Vaš vladar Merkur je u vašem znaku i govori da morate spustite loptu, posebno kad krene retro od druge polovice mjeseca. Neki od vas mogu imati sreće u trgovini, ugostiteljstvu, prodaji raznih proizvoda. Svakako ste snalažljivi a bez novca nećete biti. Surađujte što više s kreativnim ljudima jer ste i sami takvi, to vas liječi i otvara vam nove ideje poslovanja.

LJUBAV: Emotivno ste u razdoblju lijepih promjena. Djevice koje su bile u nekim teškim, agresivnim, ne emotivnim vezama – sada imaju podršku da se otisnu u jedan lijep život s novim i nadahnutim partnerom koji će predstavljati udah jednog novog životnog razdoblja. Potrebno je da vjerujete i da se prepustite istini i iskrenosti.

ZDRAVLJE: Morate povedete računa tijekom mjeseca. Sve se nalazi u abdomenu, svi problemi od želuca, debelog crijeva, crijeva, dvanaesnika. Mnogi od vas mogu ići iu bolnicu. Ne vodite računa o sebi previše. Radite pretjerano, volite popiti, cigarete su vam ,, svjež zrak koji dišem “. Razmislite dobro što radite, da posljednja četiri mjeseca u godini ne izgubite jureći po liječnicima. Sve u svemu potrudite se oko sebe, više i više, svakoga dana.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.