Horoskopius

Djevica / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Evo strpljivog čovjeka – pauka, koji lagano plete savršenu geometrijsku mrežu svog života. Ova kombinacija rađa veoma precizno nastrojen znak, svjestan svojih vrijednosti, ali i svojih granica. Traganje, kao sredstvo neprestanog usavršavanja svojeg Ja, ključna je točka njegove egzistencije: kritički je usmjereno, ali i vrlo konstruktivno traganje. Ne plaši se dužnosti koje zahtijevaju revnost, sabranost i samopregor; nepokolebljivo ide svojim putem, nepovjerljiv prema čulima, pazeći da ne podlegne čudnim iskušenjima koje ga salijeću. Djevica – Jarac ume ostati trezvena i voditi računa o utjecaju iluzija i stvarnosti.

Kombinacija ova dva Zemljana znaka oblikuje prirodu u kojoj prije svega prevladava egocentričnost, i smisao za praktično. Te dvije Zemlje, jedna predjesenja, druga zimska daju pomalo suvoparnu i zatvorenu prirodu. Komplementarnost ova dva znaka Zemlje, jednog kardinalnog, drugog promjenjivog, obično rađa jednu pozitivnu, praktičnu, sređenu prirodu, zanesenu stabilnošću.

Ovo su čudne osobe koje nam se čine nepodnošljivim sve dok ih ne upoznamo, i družeći se s njima i promatrajući ih izvan njihove vanjštine najzad otkrivamo da su u mnogo čemu izuzetne. Radi se o učinkovitim, inteligentnim ljudima koji se ne otkrivaju cijelom svijetu. Kako ne dozvoljavaju pristup, treba ga znati zaslužiti i sresti ih na povoljnom terenu, što za sobom povlači dodatnu teškoću, budući da izbjegavaju pojavljivanje u javnosti i preziru snobovske manire.

Na poslu i pri stvaranju su genijalni organizatori, i zahtijevaju red i metodičnost; djeluju strogo i nepopustljivo postižući izvanredne rezultate. Ipak, iako solidna osnova ovih ličnosti utječe na okoliš svojim snažnim magnetizmom, one ne uspijevaju održati prisne odnose s drugima zbog nesposobnosti da shvate ona mala i velika “zašto” u životu, koja su drugima smjernice na putu progresa, dok za ove ličnosti predstavljaju čak ozbiljne blokade. Sklone su da se gube u detaljima, da “popuju” i drže pridike, ali na nama je da im se odupremo. Uostalom, ima li ikoga da je bez mana? …

– Imate hladnu inteligenciju, preciznu, lucidnu. Kod Vas nema mjesta za iluzije. Vi ste biće koje živi u jednom ozbiljnom svijetu gdje lakoća nema svoje mjesto. Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete. Teško pokazujete svoje osjećaje – imate neutoljivu, gotovo djetinjastu potrebu za emocijama, ali također i stalni strah da to netko ne zloupotrebi.

Često shvaćate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nježnošću. Drugi Vas vide kao nekoga tko je dalek, ko je visoko od svih. Uroniti u Vašu intimnost zahtijevalo bi mnogo truda, potrebna je vrlo srdačna priroda da razbije taj led. Vaša prevelika introvertiranost može učiniti da sreću upoznate dosta kasno a želja za zaštitom koju tražite može dosta da Vam naudi. Oslobodite se malo i pokažite da i Vi umijete da se radujete životu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK