Horoskopius

Djevica i Vaga-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Djevica i Vaga u horoskopu? Vaga je sve što bi Djevica tajno željela biti: dražesna, romantična, žustra, bezobzirna i popularna.

Kada Vaga ispolji svoj šarm, Djevica se topi u romantičnim osjećajima, ne realizirajući da uvijek pada na iste štosove partnera.

Ovo dvoje mogu napraviti predivan zajednicki život, samo ako to stvarno žele, čak i ako se na početku nađe par kamenčića – spotičnica. Jednu stvar Vaga ne može podnijeti, a to je kritika, a Djevica je šampion u kritiziranju! Djevica pridaje veliku važnost svakom detalju, dok Vaga o detaljima baš i ne vodi toliko računa.

Konflikt interesa će se brzo ukazati na putu, čim prođu prve zaljubljenički čarolije. Djevica mora naučiti da prihvaća povremene neopasne ispade Vage da sve iluzije ljubavi ne bi pale u vodu. Djevica je podanik svog intelekta, dok Vagom upravljaju osjećaje i duboke emocije.

Vaga će vjerojatno nazvati Djevicu sitnicari zbog njenog inzistiranja na vjernost u vezi, a Djevica, koja ne priznaje logiku flerta sa strane, uporno će inzistirati na mirnom zajedničkom životu bez iznenađenja i ometanja takve vrste.

Kao zemljani horoskopski znak i podanik Merkura. Djevica je više koncentrirana na praktične stvari u životu, pomoću kojih razumije i komunicira s okolinom.

Vaga je podanik Venere i zračni horoskopski znak, što je čini više zainteresiranom za socijalnu dinamiku i međuljudske odnose.

Oboje imaju pregršt ideja, ali ih na sasvim različite načine izražavaju. Vaga razumije diplomaciju i kompromise, što je čini savršenim poslovnim vođom ako je u timu s Djevicom. Pokazuje veliko zanimanje za mir i harmoniju iu tome se obično jako dobro poklapa i slaže s perfekcionistički nastrojenom Djevicom. Partner u znaku Djevice je mnogo otvoreniji i direktniji od Vege u seksualnim odnosima, pa ga lako mogu iznervirati metode partnera u znaku Vage, jer Vaga počinje igru ​​zavođenja mnogo prije nego što napravi prvi korak u seksualnom smjeru.

Posto je Djevica promjenjiv znak Zodijaka, a Vaga kardinalni – partner u znaku Vage će željeti da zauzme mjesto predvodnika ove zajednice. Problem u tome je što mnoge Vage često nisu sposobne odlučno donesu neku odluku. Sem toga, Vaga može biti i malo previše površna i čak i plitka za Djevičina shvaćanja, jer Vaga voli trošiti novac, provodi puno vremena u društvu i na zabavama i bude u centru pažnje. U svakom slučaju, Djevica treba napraviti pro- & amp; -kontra-listu (Vaga obožava takve liste!) I pomogne Vagi u donošenju odluka baziranih na promišljenim analizama. Naravno, to će biti Devičin odluke, ali Vaga će ipak željeti ih nazove svojim.

Ovo ne bi trebalo predstavljati problem, jer većina Vaga na svojoj astrološkoj karti imaju barem po jednu planetu u znaku Djevice i većina Djevica barem po jednu planetu u znaku Vage – dakle ovo dvoje će naći dosta zajedničkih točaka u kojima će se složiti. Kada Vaga shvati da se njezini ciljevi podudaraju s ciljevima Djevice, zajednički život će krenuti mirnijim i stabilnijim tijekom. Ova kombinacija dobro funkcionira u krugu familije, prijateljstva, pa čak i kada se radi o poslovnim odnosima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK