DJEVICA-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

DJEVICA – SUPRUGA
Nasuprot svim analizama žena Djevica, kada se uda postaje izuzetna supruga. To je za poštovanje. Njezin koncept braka je ideja legalnog prijateljstva, doduše, koje ima primjese nekakvog biznisa. Ona je. Općenito, sposobna svoje kućanstvo vodi bez pogreške. U njezinoj kući sve sija i izgleda kao novo, odlično kuha i kod nje sve funkcionira perfektno. Kod nje nema nešto kao zanemarivanje kuće i obitelji.
Međutim, njene dispozicije nisu tako dobre: ​​sve te njene vještine, pomalo su izvještačene. U svakom slučaju, ona ipak brine o svojoj kući io mužu, ali je njen glavni nedostatak što je u svemu veliki materijalista i račundžija. Ona ljubomorno čuva mir svoje obitelji i svoj privatan život.
Emocionalno, ova žena nije suviše jaka. Ona ovisi od mnogih vanjskih utjecaja, a gotov sve čime se bavi obavlja rutinski, tako da joj sve tradicionalne obveze izuzetno dobro pristaju. Ali duhovno prijateljstvo i emocionalna ekstaza, vrlo često joj nedostaju. U svome izgledu, ona gaji jednu sebičnu hladnoću koja naprosto zahtijeva da je neko otopi. Međutim, mora se reći i to da je nitko ne može u potpunosti imati. Sumnjivo je da li žena Djevica uopće može saznati što je pravi seks i da li uopće može doživjeti vrhunac kada pokušava zadovoljiti svoga muža. Ona je, međutim, vrlo pametna žena koja, samo ukoliko istinski voli, može potisnuti svoju prirodu. Najbolja je za muškarca koji je ozbiljan i čiji zahtjevi ne nadilaze njezine mogućnosti.

DJEVICA – SUPRUG
Zapravo, jedini pravi tip za ženu Djevicu je muškarac Djevica. On nije zainteresiran ni za ljubav, ni za strast, niti je posesivan. Oni su najčešće konvencionalni, konzervativni i prihvaćaju domaći život, jer je to dio igre. Vole voditi svoj privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju komercijalni odnos. U mnogim slučajevima, preferiraju ostati neženje, jer je to nekako prirodna osobina ovog znaka. U manjoj ili većoj mjeri, ova osobina karakterizira sve muškarce rođene u ovom znaku.
Kao muževi, imaju mnogo osobina kao i žene Djevice. Jedna od dobrih stvari je ta što je to sposoban muškarac, koji osigurava komforan i luksuzan život svojoj obitelji. Može biti vrlo kritian, nezadovoljan, a nekad i dosadan zbog svoje hipohondrije. On čuva svoj dom i štiti svoju obitelj od materijalne propasti.
Muškarac Djevica, i kada nema ostalih loših kombinacija u horoskopu, nije suviše muževan. On ima sasvim malu mušku dominaciju u svojoj pojavi i nastupu. Nema strastvene potrebe i njegov najdublji domet u ljubavi je flertovanje ili naprosto samo ljubavna predigra. Nikada neće ni pokušati biti strastveni ljubavnik, a njegov pogled samo na prosječnu seksualnu aktivnost, nije baš mnogo entuzijastičan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK