Horoskopius

Djevica / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U znaku Djevice, krajem ljeta, dan i noć traju približno jednako dugo, pa je osoba rođena u ovom znaku obično obdarena smislom za suprotnosti. “Dvostruka Djevica” je esencija reda i preciznosti. Pedantna je, pridaje veliki značaj racionalnom, čistunac je do manijačkih razmjera. Odlikuje je duh ravnoteže praćene željeznom logikom, borba i savez za osvajanje idealnog svijeta u kojem je sve točnost, metoda i sigurnost.

Ovdje se vodi uporna borba protiv svijeta stvarnosti, jer se ovaj spoj često pokazuje lišenim one doze elastičnosti i prilagodljivosti koja čini život lakšim i ublažuje sukobe sa realnošću. Ovakva osoba često opterećuje sebe nepotrebnim detaljima, što joj koči intuiciju i sprečava sintetički duh. Osjećaj nesigurnosti obuzima je kad god osjeti da nema logičkog razumijevanja događaja i ljudi. Mora razumjeti da bi priznala. Tako ona “pravi svoju kartoteku i lijepi etikete” da bi sredila svoje dojmove. Ali, nijedan intelektualni sustav, ma koliko bio općenit i precizan, ne može obuhvatiti stvarnost. Živi svijet nesvodiv je na usku kategorizaciju.

Čista Djevica je tako kao Eva koja kuša jabuku saznanja ili znanstvenik koji pokušava uhvatiti svijet u formule: što više uči, sfera saznanja koju treba steći širi se, otkrivajući granice ljudske svijesti koja se odrekla intuicije i isključila mozak iz čula. Ukoliko ne uspije pomiriti suprotnosti, kod nje će prevladati noćna ili dnevna stranica. Može se sresti i rezervirana, sramežljiva, samodisciplinovana Djevica, uglavljena u svoje navike; ali i ekspanzivan, razvratna, nemoguća, avanturistička Djevica.

Sve u svemu, smjerna ili raspusna, stereotipna i banalna, ili originalna i izuzetna, “dvostruka Djevica” je teško kada u stanju pomiri u sebi te proturječne težnje i odgovara uvijek više jednoj ili drugoj od kategorija po podeli njenih planeta po zodijačkom krugu …

– Imate zdrav razum i osoba ste od inicijative; uredni ste i organizirani. Vaša težnja ka perfekcionizmu često Vas može učiniti veoma napornom. Težite samokontroli, metodičkom djelovanju i izbjegavanju avantura. Takvo ponašanje Vas uglavnom drži dalje od opasnosti i teških udaraca, ali bi Vas moglo zatvoriti u jedan monoton život, tim prije što Vi ne pokazujete želju da se mijenjate. Jer, i Vi također volite život, zadovoljstva, uživanja ali Vas neki unutrašnji glas stalno opominje da se zaustavite, pričekati, da sve svoje dojmove akumulirate, skupljajući ih do maksimuma …

Tim glasom kod Vas upravlja Djevica i ako Vam se ponekad učini da život prolazi pored Vas, ne dotičući Vas se previše, znajte da je za to kriv utjecaj Vašeg podznaka. Pošteni u svojim aktivnostima i društvenim odnosima, takvi ste iu ljubavi. Nošeni ka vjernosti, kako u prijateljstvu tako iu ljubavi, Vi ste čvrst drugar na koga se može računati. Međutim Vaša prevelika rezerviranost ponekad zbunjuje okolinu i izlaže Vas, tijekom mladosti, ispadima i obazrivosti. Nevolje Vas često ohrabruju, ali postoji rizik da se zatvorite u sebe i to u Vašoj komunikaciji može dovesti do ozbiljnih teškoća. Pokušajte ublažite svoju kritiku pažnjom i brigom o drugima …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK