Horoskopius

Djevica / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom slučaju ujedinjuju se Zemljani znak Device sa Zračnim znakom Blizanaca. Time je udvostručeno dejstvo vladaoca ovih dvaju znakova, planeta Merkura. Ono što je zajedničko za oba ova znaka je način razmišljanja lišen sentimentalnosti, mada najčešće ispravan. Kod Vas je inteligencija ta koja vlada, sa svim onim fascinantnim i tužnim. Vaš um je kritičan i djeluje kao mal; sudovi su Vam racionalni i logični, ali ipak strani životu. Želja za znanjem je vrlo razvijena, ali to je znanje skup činjenica koje teško razvijaju misaonost i dublje prodiranje u problematiku.

Zahvaljujući ovoj hladnoći i vrlo umjerenom temperamentu, Vi ste gotovo uvijek gospodar situacije, u čemu se i krije izvor Vaših problema. I, dok s jedne strane postoji intelektualni podstrek, želja za komunikacijom i sva ona prozračna lakoća tipična za Blizance, s druge sve to čini težim strana Device, vezana za Zemlju. Tako Vam je brzina i elastičnost pomečana s izrazitom sklonošću za točnost i red, metodu i preciznost, savršenstvo i detalj. Ipak, u tome leži i određeni rizik: možete se naći pred životom koji je ispunjen u materijalnom i intelektualnom smislu, ali zato može biti siromašan u pogledu neophodnog doprinosa koji daju srce i osjećaje.

Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite. Imate veoma razvijeno osjećanje za praktično, vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Vaši su talenti brojni, vrlo različiti i odatle, često, dolazi do problema kada treba se orijentirate ka nečemu. Vi ste društvena osoba koja uživa biti tamo gdje se nešto događa. Ipak, drugima nerado dozvoljavate da Vas upoznaju.

Ovaj podznak Vam daje dar govorništva i prirodnu sposobnost koordinacije, iako Vam je živčani sustav kao tempirana bomba. Raznovrsni ste, ali morate naučiti da se koncentrirate a da ne djelujete impulzivno. Pripazite da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno. Imate iznad svega potrebu za sigurnošću i Vaše djetinjstvo, mnogo više nego kod drugih znakova, utjecat će na Vaš razvoj. Ne volite biti sami i tražit ćete stalno ponovno one koji su slični Vama i sa kojima ćete moći dobro surađivati ​​- potrebni su Vam kontakti, ali i Vaš prostor, u kome Vas nitko neće uznemiravati.

Vrlo ste radoznali i ništa Vas ne ostavlja ravnodušnom. Riječima se spretno služite, sposobni ste branite svoje ideje i da se nametnete; brzim zaključivanjem možete izvući ono najbolje od drugih i ako praktično primijeniti svoje sposobnosti, možete biti uspješni u profesijama vezanim za obrazovanje, komunikaciju i javnim djelatnostima. U suprotnom, možete biti skloni manipuliranju drugima. Vodite računa o svojoj verbalnoj agresivnosti, io vulkanskom temperamentu koji Vam može naškoditi. Vaša inteligencija Vas ponekad sprečava da reagirate. Stalo Vam je da se dopadnete drugima, odakle proistječe i izvjesna nestabilnost na sentimentalnom planu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK