Horoskopius

Dijete u znaku Lava-Motivacija: Da bude direktor, vladar (kralj, car) ili glumac

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astrologija je kompleksna nauka, koja je na sljedećim stranicama tretirana općenito iz nužde. Ja bih, međutim, voljela kratko razmotrim mehanički dio teme, u pokušaju da ispravim bilo kakve zablude koje čitatelj može imati.
Cinik obično pita: ‘Kako predviđanje za bilo koji zodijački znak može biti točno za svakoga tko je rođen pod tim znakom?’ Očigledan odgovor je, naravno, da svi horoskopi moraju biti opći, osim ako astrolog nije u mogućnosti barata sa specifičnim detaljima koji se tiču ​​sata, mjesta i dana rođenja.
Primjerice, uzmimo osobu rođenu 03. 09. Općenito govoreći, on ili ona, je Djevica, jer se Sunce nalazi u tom dijelu neba koji pripada Djevici od 24. 08. do 23. 09., iako ovo varira od godine do godine. Također moramo uzeti u obzir poziciju Mjeseca, koji ulazi u novi znak, otprilike, svakih 48. sati. Recimo da je dana koji smo uzeli kao primjer, bio u Blizancima, ako je tako, onda je naš subjekt Djevica / Blizanac. (Ovdje mora biti objašnjeno da Sunce vlada voljom i osjećajima, a Mjesec podsviješću, tako da će naš subjekt imati volju Djevice i podsvijest Blizanca.)
Idući dalje, moramo razmotriti znak koji se izdiže iznad horizonta u točnom trenutku rođenja. Ovo je kontinuirani proces promjene, pošto svakom znaku treba otpirlike dva sata da prijeđe preko horizonta. Recimo da su se danog sata na horizontu uzdizale Ribe, u tom slučaju bi izgled našeg subjekta bio izgled Ribe. Sada je naš primjer Djevica / Blizanac / Riba. Ova procedura se nastavlja kroz svih devet planeta, od kojih svaka oslikava po neku osobinu subjektove maske; promatramo njihov položaj, znakove u kojima se nalaze, i aspekte koje obrazuju jedne s drugima, sve to igra važnu ulogu. Ako astrolog iskalkulise i protumačiti ova kretanja, onda bi smo imali ono što je poznato kao natalna karta. Zbog stalnih promjena na nebu, osobe s istim natalnim kartama su vrlo rijetke, ali to se očito događa, kada su dvije bebe rođene na istom mjestu iu isto vrijeme. U ovom slučaju će, pošto su oboje dobili identične darove, okolina biti odlučujući faktor, koji će diktirati koje karakteristike će biti korištene konstruktivno, a koje destruktivno.
Vratimo se na naš primjer, zapazite da su sve tri bitne stavke u njegovoj osobnosti, u različitim znacima, tako da naš slučaj nije tipična Djevica. Ali, s druge strane, ako se nekoliko planet nalazi u Djevici, onda će naš subjekt ispoljavati sve osobine istinske Djevice.
Konačno, kviz koji se nalazi na kraju svakog poglavlja posvećenog pojedinačnom znaku, će omogućiti čitateljima da odrede je li njihovo dijete tipičan predstavnik svog znaka ili ne. Ovo nije pouzdano kao natalna karta, ali je značajna pomoć roditeljima.
Astrologija treba biti korištena kao vodič za otkrivanje karaktera – to je njena primarna i prava svrha – a ja vjerujem da ni ne postoji bolji oblik analize znakova.
Ona nam omogućava da učimo o nama samima, o našim prijateljima i djeci, i kada te informacije shvatimo i svarimo, postaje nam lakše da prihvatimo svoja i tuđa ograničenja, što neizbježno vodi unutarnjem miru.
Drugi Vatreni Znak
Simbol: Lav
Boja: Žuta
Metal: Zlato
Planeta: Sunce
Motivacija: Da bude direktor, vladar (kralj, car) ili glumac
Glamurozan, direktan, uživa vladati.

Vaše dijete rođeno između 23.jula i 22.avgusta regiji znaku Lava, kroz koji Sunce prolazi tada, simbolizirajući afirmaciju ličnosti, energiju i moć, vlast i snagu u službi “JA”, vitalni impuls upućen izvana, izraz autoriteta, sjaj i blistavost, muški princip, roditelja, oca, animusa.
Već odmah trebate znati da se vaš mali Lav neće skrivati, kao mali Rak iza vaših skuta, niti drugih paravana da se ne bi vidio, on neće provesti cijeli život uz vašu suknju, dakle, Vaše dijete Lav neće dugo željeti ostati beba, već jedva čeka da odraste, uzimajući sve za “ozbiljno”. Ono je pametno pasionirano, voli dominirati, sujetno, superiorno. Donekle idealist, kao i svi vatreni znaci, ono voli mitove.
Ova djeca mnogo vole luksuzne i skupe stvari, lijepe i dragocjene. Male Lavice sanjaju o bogatim haljinicama, a Lavovi – dječaci o najmodernijim traper hlačama. Ovo dijete je obično stvoreno za izuzetne stvari, ne tražite od njega da se ograniči u prohtjevima ili promijeni sklonosti, tako biste ga samo onemogućili da diše slobodnoo i pravilno, na što nemate pravo. Uostalom, povinujte se njegovim željama, jer imate zaista izuzetnoo dijete. Svi njega kopiraju, a ono se šeta ponosno i sujetno s izvjesnom aurom – aureolom, što privlači druge (to je griva kod Lava). Ono je već – teatralno i sujetno.
Zato, dragi roditelji, pomozite svom djetetu da pronađe način iskazivanja u svom procesu stvaranja, jer je ono u stanju i da se tuče, da bi postiglo postavljeni cilj. Ne zaboravite da i ono od vas traži isti viteški stav koji i samo zauzima.
Lav od malih nogu ponaša se kao gazda: dok ono spava, ostali idu na prstima i ne kaže se uzalud: “Ne diraj lava dok spava”. Dok ovo dijete jede, svi moraju ga gledaju s pažnjom, divljenjem i sl. Mali lav štiti svoje drugove, čak i od jačih i agresivnijih. Trpeće i batine “iz ponosa”. Zato, Roditelji dragi, obuzdajte njegov urođeni instinkt za vlašću, da se iz njega ne bi izrodio kasnije – okrutni tiranin.
Lavovi su osobe koje vole dominirati, ozbiljne i dostojanstvene. Možete biti uvjereni da će vaše dijete jedva čekati da odraste i neće od malih nogu imati potrebu da se krije iza vaših skuta. Njegova sujeta se vrlo rano uočava, ono se ponaša superiorno i voli nametati svoju volju okolici, pa i vama. Njegov odnos prema životu je takav da drugi trebaju brinuti o svakodnevnim sitnicama, nezgodama i obvezama, a njega treba obožavaju i da mu se dive, rade za njega i služe mu.
Vaše dijete od malih nogu voli skupe i luksuzne stvari. Ako mu ponudite nešto skromno i obično, mogli biste nehotice da ga uvrijedite.
Ali nemojte se zbig toga sekirati. Ono zna da se uvrijedi, ali zna i oprostiti jer nije zlobno i zlopamtilo. Ono vrca optimizmom i potrebom za kreacijom. Ima permanentnu potrebu da se eksponira i nametne svima koji ga okružuju. Zato mu to i omogućiti, neka iskaže sebe i svoje talente. Nemojte ga ograničavati i onemogućavati da se iskaže na svoj vlastiti način. Osjećaj slobode je od vitalnog značaja za njegov razvoj kao djeteta. Za vas je najbolje da se povinujete njegovim željama i djelujete iz drugog plana, ne dirajući njegovu sujetu.

INTELIGENCIJA
Inteligencija je njegova logična i intiuitivna. Trebalo bi maloga Lava ponekad da sprečavate u ostvarenju nemogućih ciljeva, neostvarljivih projekata. Svjestan svoje snage i ambiciozan, on je sposoban na vrijeme završiti neku akciju i uporabi svu svoju energiju u službi cilja koji postiže. Ali, on često riskira gubitak, jer želi pothvate iznad svojih mogućnosti. Ali, također, on lako ne priznaje poraz.
Njegov intelektualni kapacitet je vrlo zapažen: on se ne zadovoljava osrednjošću, već selekcionira predmete i ljude koji mu pomažu proširiti svoje znanje. Psihološki, on ne radi ništa uzalud i bez uspjeha i uvijek je siguran da čovjek postaje ono što zaista i sam želi i zaslužuje.
Zbog svoje ambicioznosti ono će pokušati ostvariti i nemoguće projekte. Ono je svjesno svoje snage, ali je često precjenjuje. Zato mu ukažite da je njegov plan neostvariv, na taktičan i diplomatski način, vodeći računa da njegovo samoljublje ne bude poljuljano. Treba mu sugerirati odluke i rješenja. Svako nametanje je pogrešno. Ako tako postupite vaše dijete će razumjeti argumente i prihvaćati ih. Bolje je da djelujete preventivno nego da ono doživi neuspjeh. Mali Lavovi, baš kao i odrasli, teško podnose poraz. I tu biste imali što poradite. Učinite da vaše dijete shvati da u životu ne cvjetaju samo ruže, već da treba ići i po trnju i da nas u tome nitko ne može zamijeniti. Vaše dijete ima veliku potrebu da voli i bude voljeno. Ono ne može postojati u ambijentu u kojem nema ljubavi i topline.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM