Horoskopius

DA LI VAS ČEKA LJUBAV: Odgovor se krije u špilu karata! Metoda predviđanja bliske budućnosti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pored toga što su klasične karte namijenjene za mnoge igre ili mađioničarske trikove, možete provjeriti i koliko točno predskazuju budućnost. Svaka karta ima svoje značenje. A izdvajamo jedan metoda predviđanja bliske budućnosti.

Ova tehnika otrkiva hoće li zainteresirana osoba imati sreće u ljubavi u sljedećem mjesecu. Koristi se špil od 52 karte. Osoba treba promiješa karte i da ih tumaču koji ih presijeca i dijeli u sedam redova u obliku trokuta. Prvi red sastoji se samo od jedne karte, drugi od dvije i tako dalje …

Uzmite gornju kartu trokuta i desnu kartu iz preostalih redova – ukupno sedam karata – i podijelite ih po boji. Vidite koja boja ima najveću vrijednost i onda je protumačite na sljedeći način:

Herc – sljedećih četiri ili pet tjedana imat ćete buran ljubavni život. Nastojte izbjegavati krize i prekide i pokušajte se malo opustite uz partnera. Ovo bi mogao biti sretan period koji bi mogao ostavi dugotrajan pečat na vaš život.

Karo – moguće je da vaš ljubavni život bude ispunjeniji nego ranije, ali isto tako i rastrzan svađama i neslaganjima. Nastojte ne padate u vatru i zadržati mir.

Pik – u zraku lebdi romansa, ali će veći dio razdoblja i ostati samo u zraku. Izgledat da sve ide kako treba, a ona će se sve naglo preokrenuti i neće završiti onako kako ste željeli. U ovom mjesecu ne treba ozbiljno shvaćati ljubav.

Tref – u ovom mjesecu uopće ne treba misliti o ljubavi. Sva vaša sreća u narednom periodu biće koncentrirana na financije.

Ponekad nijedna boja neće biti dominantna i onda će biti ili dvostruki ili trostruki spoj. Drugim riječima, među sedam karata nalazit se ili tri karte dvije različite boje, ili dvije karte s tri različite boje.

U takvim slučajevima pokupite sve karte koje su preostale u trokutu, promiješajte ih i otkrijte gornju kartu. Ako njena boja odgovara jednoj od dvije ili tri boje koje ste spojili, onda uzmite tu boju kao dominantnu. Ako ne odgovara, uzmite je i stavite među karte koje ste prvo odabrali iz trokuta. Ponovno promiješajte i ponovno podijelite gornju kartu, nastavljajući ovaj proces sve dok ta karta ne bude ona koja će prekinuti spoj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK