ČUVAJTE SE: Ova tri horoskopska znaka su najveći LAŽOVI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Njima to dođe prirodno, ma ni da trepnu.

LAV

Lavu obožava biti u centru pažnje, a kako bi to postigao, često prelazi granice dobrog ukusa. Zbog toga je zna da slaže i izmišlja.

Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će im još i dokazati da crva nije ni bilo. S lakoćom će vas uvjeriti da je crno bijelo i natjerati vas da se osjećate krivim, paranoičnim i sposobnim pronaći mane i svađu tamo gdje ona nije potrebna.

RIBE

Ribama laganje nije strano, a ni teško. S lakoćom će druge baciti u vatru kako bi sačuvali ime i slavu.

Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju, kao i po tome što želi izazvati zavist u svojoj okolini.

Budući da već žive duboko u svojoj mašti, odnosno lažima, Ribama uopće nije teško izmisliti nove priče. U laži ih je teško uhvatiti budući da ih nerijetko ubacuju u one priče koje su dijelom istinite. Pored toga, u stanju su i sami povjeruju u vlastite izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

BLIZANCI

Čuvajte ove šarlatana! Njihove laži za njih su najprirodnija stvar na svijetu. Vaše povjerenje moglo bi biti srušeno u tren oka. Oni toliko često lažu, da zaborave koju su priču kome ispričali, što ih često i otkriva. Brbljivi su i tajne će otkriti u trenu, ali dok vi shvatite što se dogodilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina.

Blizanci su sposobni svakog uvjere da se ne zove onako kako misli da se zove. Također, zbog svoje velike pričljivost, sa ili protiv njihove volje, ne mogu čuvati ni najmanju tajnu.

Sljedeći put kad je ispričaju nekom trećem, učinit će je zanimljivijom. Blizanci ne izvrću istinu – oni s njom žongliraju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.