Crna mačka i katran protiv urokljivih sila! Vjerujete li da ste žrtva crne magije? Ako jeste, rješenje postoji!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vjerujete li da ste žrtva crne magije? Ako jeste, rješenje postoji. Slijedite sljedeća upute iskusnih i verziranih vračara.

Uvjerljivo najjača zaštita od zlih i urokljivih sila koje šalju vlaške vračare je, po vjerovanjima, plećka crne mačke. Naime, na prostoru gdje nema crkava i manastira, crnu mačku treba u pola noći, usred šume, potopiti u vrelu vodu, a njena plećka biće najjače oružje. Pored toga, dobro su se pokazali i metal, crvene šibice, češnjak i katran. Nešto od toga svaki čovjek mora imati uza se, a nepoznatim ljudima ne treba ništa davati iz kuće, pogotovo ne na Božić.

Kod problema u obitelji, kada se čini da jedan od supružnika potpuno izgubio razum pa ne dolazi kući, odlazi nekoj stranoj osobi ili u obitelji pravi ršum, po receptima stare vlaške magije uglavnom se dejstvuje obredom istjerivanja zlog duha. Svejedno je li zao duh pritom nanio i fiziološke probleme, on se istjeruje srpom i kučinom koja je oko njega omotana. Kučina se zapali nad samom glavom onoga kome se baje i potom se nečastivi priziva sa “otpadniče, krvopijci, kostolomcima, mesožderče”.

Kada vračara misli da je zloduhu skrenula pažnju oštrim glasom, istjeruje ga iz ušiju, iz usta, iz glave, iz crijeva, iz ruku i nogu oboljelog (čije se ime sve vrijeme spominje u bajalici). Zloduha upućuje “u gustu goru telelesku, gdje ima da se jede i da se pije i spava u medenoj Lozica”.

Kada se bajanje dovrši, gar koji se sakupio od izgorjele kučine zamuti se sa malo vode i bolesnik treba popiti tri gutljaja. Ako se ritual vršio bez znanja oboljelog, samo nad njegovom slikom ili dijelom odjeće, onda onaj tko je raščinjavanje poručio nosi vodicu kući i oboljelom podmetne da popije kroz kavu, crno vino ili neki tamni sok. Mada se žene obično posluže i time da obajana tekućina zamese u neku ukusnu đakoniju kojoj, primjera radi, njihov muž ili sin, opsjednut nepoželjnom djevojkom, ne može odoljeti.

Od želje za mirom u kući, međutim, nisu imuni ni muškarci. Zato vlaška magija daje recept kojim se mogu poslužiti i prevareni muškarci. Za to im dobro dođe jaje od kukavice. Ako ga naruči od vračare, prisustvovat ritualu u kome se kukavičje jaje izbuši iglicom na vrhu i potom puhanjem isprazni. U šuplju ljusku stavljaju se dlačice koje je ispod svog i pazuha svoje žene iseckao i donio prevareni muž. Rupicu na jajetu vračara zalije voskom i da ga nesretniku s naputkom da ga u gluho doba noći odnese u neki skroviti dio njihovog stana ili ga sakrije u šupljini na zidu kuće.

A ukoliko bračni par zajednički poželi da se zaštiti od iskušenja nevjere, treba poći u potragu za vrlo rijetkim puževima blizancima koji nose dvije slijepljene kućice i za jednim slijepim mišem. Vrhove njegovih krila treba pažljivo odrezati (tako da miš može i dalje letjeti) potom ih staviti u šupljine puževih kućica i zaliti ih voskom. Na vrhu kućica zagrijanom iglom probuše se dvije rupice i kroz njih se provuče lančić kako bi se amajlija nosila oko vrata. Muškarci amajliju pripremaju tako što vrh desnog krila stavljaju u lijevu kućicu puža blizanca, a žene obrnuto.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK