Horoskopius

Choisnard Paul-Pokretač je novog vala u francuskoj astrologiji!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Choisnard Paul (1867/2/13. 23:00 GMT, Tour, Francuska) je bio francuski astrolog (1867-1930). Napisao je veliki broj dijela, najprije pod pseudonimom Paul Flambard, a zatim i pod svojim pravim imenom. Politehničar, matematičar, reformirao je postupke računanja položaja planeta tako da su oni postali teorijski točniji.

Osnivač je znanstvene struke koja astrologiju želi zasnovati na statistici. Dugujemo mu puno inovacija među kojima je i upotreba zodijačkog grafikona. Njegova glavna dijela su: Govor zvazda, Statistička metoda, Dokazi o utjecaju zvijezda, Lanac Harmonija i Tabele položaja planeta (efemeride).
Choisnard Paul je slavno ime francuske astrologije. Njegovo početno životno opredjeljenje bilo je sasvim suprotno od onoga što mu je donijelo tako veliku slavu. Školovao se Politehničkoj školi u Parizu i neko vrijeme radio u vojsci, stekavši čin artiljerijskog bojnika. Uskoro počinje iskazuje veliko interesovanje za astrologiju, a kako ne bi imao problema sa svojim poslom počinje se bavi astrologijom i piše pod pseudonimom Paul Flambart. Pokretač je novog vala u francuskoj astrologiji, koji se bazirao na vijekom istraživačkom radu, statističkim i znanstvenim dokazima. Za to su ga inspirirali radovi Gaurikusa (Luca Gaurico-Gauricus): “Tractatus astrologicus” i Johna Gauda (John Goad): “Astro – Meteorologica”.
“Za one astrologe koji su protivnici znanstveno utemeljene astrologije, astrologija predstavlja primjenu prenesenih, a često vrlo nejasno potkrepljenih znanja koja potječu iz antičkih tekstova; to oni nazivaju tradicionalnom astrologijom i primjenjuju naslijeđena znanja bez odsustva želje da promjene naznačene tvrdnje. ”

Paul je svakako pionir empirijske astrologije suvremenog doba. On je inspirirao Erste Krafta, a kasnije i Mišela Goklena da krenu u svoju veliku statističku avanturu oko prikupljanja za astrologiju važnih dokaza.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK