Časnik u uspravnom položaju-Tarot karta za 24 siječnja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira časnika, vojnika, policajca, osobu koja nosi neku vrstu zaštitne uniforme na poslu, službena osoba, ponos, počast, autoritet, poduzetan duh, aktivnost, savladavanje prepreke, natjecateljski duh, racionalnost, snagu, dobrog prijatelja, zaštitnika- osobu koja nas štiti od nekoga / nečega, odanost, odgovornost, kolegu, osobu koja poštuje pravila ili radi sve ispravno, disciplinu, poštivanje zakona, urednost, perfekcionizam, iskrenost, dominantnost, dužnost, pobjedu, novo poznanstvo, ugodan doživljaj, ljubavnu avanturu, flert, udvarača. Karta predstavlja mušku osobu, ne može predstavljati ženu čak iako je pripadnik npr. policije, radi za vojsku i sl. Karta za žene predstavlja partnera ili potencijalnog partnera. Ako ste u vezi / braku biti ćete zadovoljni, osjetiti ćete podršku svog partnera a za one slobodne karta označava moguću ljubavnu avanturu ili flert s osobom koja nosi uniformu na poslu. Ako ste muškarac ova karta može predstavljati vas ako nosite zaštitnu uniformu na poslu i znači da će se vaš trud oko partnerice ili potencijalne partnerice isplatiti. Generalno govoreći ova karta ukazuje da ćete danas riješiti neki problem ili savladati neku prepreku koja vas je mučila. Moguće je da će vam pomoći osoba koja nosi uniformu na poslu i koja će imati veći utjecaj na razvoj budućih događaja u vašem životu. U nekim slučajevima ova karta može označavati to da se trebate obratiti nekom službenoj osobi (osobi koja nosi zaštitnu uniformu na poslu) i ta osoba će riješiti vaš problem. Danas je odličan dan za poslovne / financijske ali i ljubavne pothvate. Biti ćete poduzetni, aktivni / natjecateljski duh će vas pratiti i nagraditi, biti ćete odgovorni i odani, djelovati moralno i / ili zakonski ispravno i dostići danas neki svoj poslovni i / ili ljubavni cilj. Očekuje vas ugodno novo poznanstvo ili u poslovnom ili u ljubavnom smislu. Očekivati ​​da ćete biti nagrađeni u nekom smislu. Zdravstveno ova karta ukazuje na poboljšanje i na odlazak k liječniku ako ste ga odlagali. Karta ukazuje na važnost pridržavanja uputa, poslušajte svog liječnika! Pozitivne pomake očekujte pogotovo ako imate problem s kralježnicom ili srčani problem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK