Horoskopius

Carica Okrenuta-Tarot karta za 22 svibnja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

I kada je okrenuta, Carica predstavlja žensku moć i ženske energije. One su suptilne, misteriozne, plodne i seksualne. Kada se carica pojavi okrenuta u vašem čitan može označavati to da previše naglašavate svoje muške energije, i da imate potrebu da posvetite pažnju svojoj ženskoj strani. Svi imamo i žensku i mušku energiju unutar sebe.

Opće
Imate pogrešnu ideju usađenu duboko u sebi kako niste privlačni. Ukoliko se ovako osjećate, razmislite ponovno. Imate mnogo toga ponuditi na svakoj razini – cijenite sebe. Okrenuta carica predlaže da ostvarite kontakt s ljubavlju i srećom koju nosite u sebi. Meditirajte.

posao
Kada se ova karta pojavi okrenuta glede posla, označava to da je vaš posao dobro cijenjen i prihvaćen, ali da vi toga niste svjesni. Morate shvatiti da vam ljudi u vašem okruženju vjeruju kao i vašem radu. Vratite im uslugu.

ljubav
Kada je carica okrenuta glede ljubavi, iznenada vas traži nekoliko ljubavi. Ukoliko ste u posvećenoj vezi, iako okrenuta ova karta savjetuje da poslušate svoju intuiciju vezanu za vaš odnos. Ponovo, poruka carice jeste da vjerujete vašoj intuiciji i instinktima, i pratiti svoje srce. Ukoliko to ne učinite, jednog dana ćete požaliti.

financije
Nekada u životu ne morate razumjeti kako stvari funkcioniraju, samo ih morate razumjeti. Ovo je jedno od tih vremena. Kada se ova karta pojavi okrenuta glede financija, trebalo bi da obratite pažnju na vaš shvaćanje prosperiteta. Vjerujte univerzumu i dopusiti mu zadovoljiti vaše potrebe. Univerzum je bogat. Učinite svoj dio. to je sve.

Zdravlje
U pogledu zdravlja, okrenuta carica označava kako vaša podsvijest ima poruke koje ne čujete. Osamostalite se i slušajte. Nekada informacije vezane za zdravlje mogu doći do vas na bizarne načine, primjerice, komšija započne razgovor s vama o nekome tko je bio ‘alergičan na kečap ali ga je mnogo volio’. Potražite znakove unutar i izvan sebe kako bi poboljšali svoje zdravlje.

duhovnost
Kada se carica pojavljuje okrenuta glede duhovnosti, označava ženu koja ima mnogo toga da vam ponudi. Obratite pažnju što ta žena ima za reći o duhovnosti. Potražite ženske autore ukoliko tražite inspiraciju. Ženska energija će vam donijeti korist bez obzira na vaš spol.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK