Horoskopius

Broj 16/7 …. broj karmičkog duga-Karmički brojevi u numerološkom profilu (numerologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Karmički dug 16/7 najavljuje destrukciju starog i rodjenje novog. Ovaj broj govori o apsolutnoj negaciji ega i svega što je izgrađeno za osobnu svrhu. Protočno je i pročišćujuće. Sve je kreirano kako bi služilo osobi da se razdvoji od izvora.
To može biti bolan proces jer uglavnom dolazi nakon uzdizanja ega, što rezultira borbom izmedju ega i božanske volje. Život predstavlja izazove vašim planovima, protiv čega ćete se energično i sa mnogo uložene energije boriti. Ipak, ovo je unaprijed izgubljena bitka i osjećat ćete se uništeno nakon pada koji slijedi. Ipak, ova snuždenost je ključ uspjeha koji će uslijediti jer ćete zahvaljujući tome naučiti da slijedite životne tokove. Tijekom destrukcije starog duha odvija se duhovni preporod koji otvara puteve nove svijesti.
Oni kojima je 16/7 broj karmičkog duga moraju se paziti egoizma. Često su u pitanju osobe koje su izuzetno razvijene intuicije i rafiniranih pogleda na život, pa iza smernog stavka na druge gledaju sa inferiornim stavom što je često povod za otuđenost i usamljenost.
Kada je 16/7 broj životnog ciklusa proces destzrukcije i preporoda je kontinuiran, i ima za svrhu da vas dovede u stanje više svijesti kako biste se jasnije suočili sa životnom svrhom. Ovo može biti put ka uspjehu i ostvranju, ka duhovnom razvoju ukoliko se ispravno koristi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM