Horoskopius

Bodza kuglice-Odlično se slaže s drugim kristalima i snažno pojačava njihova djelovanja!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bodza kamenovi su legendarno kamenje iz Sjeverne Amerike. Za njih se vjerovalo da dolaze iz srca planeta. Više-manje, to su bili kamenovi koji se nisu regenerirali. Ono koje je okruglo i sferno glatke površine, identificirano je kao žensko kamenje, a ono koje je glatko i sa diskom od grube površine kao muško. Ime Moqui na indijskom znači “vjerni pratitelj”. Indijanci su osobito bili tajnoviti oko nalazišta ovog kamenja, čuvajući ga kao posebno blago. Indijanske obitelji su čuvale par ovog kamenja kao zaštitu od zla i lažnih prijatelja.
Oni su snažni izvor energije, posebno ako se drže u paru, primjerice u vašim rukama, tijekom meditacije. Kada ih podignete energija kamenja se povećava i može prenijeti na druge. Oni mogu izoštre vid i znanje o tome što je ispravno i prirodno, pomažući vlasniku postići bolji unutarnji mir i harmoniju.
Kada se upotrebljavaju u paru, kamenje može dati vlasniku jednu posebnu energiju na skoro natprirodni način. Ako ne obraćate pažnju na njih, onda će se oni vratiti u prašinu ili nestati potpuno.
Snažni uzemljujući kristali koji imaju snažnu zaštitnu ulogu i uspješno otklanjaju energetske blokade, usklađuju čakre i suptilna tijela, krpe rupe u našoj Auri. Bodza kamen stimulira tok energije kroz sve sustave meridijan tijela.
Odlično se slaže s drugim kristalima i snažno pojačava njihova djelovanja. Oslobađa tijelo bola i potpomaže regeneraciju tkiva (pomlađuje stanice, kožu i organe), odstranjuje nesvjestice i loša osećanja.Onome koga nosi donosi zadovoljstvo i sreću, i poželjno je da ih držite u rukama dok meditirate.
Koristan za biljke i usjeve, posebno ako su klonuli. Voli društvo drugih kristala, i ne voli biti zatvoren u kutiju, ormare i ladice, i uvijek se koriste u paru (muški i ženski kamen). Voli svjež zrak, i blago jutarnje ili večernje Sunce.
Boji kamenovi su korisni za opće iscjeljivanje i staničnu regeneraciju. Promovišu osjećanje povezanosti sa ljdima i jedinstvo svega. Donose spiritualno razumijevanje jedinstva. Nadilaze fizičku i spiritualnu aroganciju i eliminira diskriminaciju ljudi. Odbijaju zlo i lažno prijateljstvo.
Boji kamenovi imaju metalno sivo crnu, pješčano zemljanu, svjetlo do tamno smeđu boju. Neprozirni su, imaju sjaj katrana.
Boji kamen je zaštićen i registriran kamen koji se nalazi u SAD (Utah, Arizona).
Ovi su kamenovi kompozitni materijali sastavljeni od više metala. Boji kamenovi su poznati i pod imenom Moqui kamenovi što na indijanskom jeziku znači vjerni pratitelj. Boji kamenovi dolaze kao muška i ženska forma u mnoštvu veličina, od veličine novčića do veličine srebrnog dolara. Muški kamenovi se karakteriziraju primarno nejednakim oblikom i grubljim reljefom na njihovoj površini.
Ženski kamenovi su glatki i okruglasti. Boji kamenovi dobivaju na punoj snazi ​​tek kada se koriste u paru.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK