Blizanci / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Genijalnost Vodenjaka i elastičnost Blizanaca nalaze neku svoju ravnotežu u ovoj kombinaciji. Ali takva kombinacija je uvijek na rubu kraha: oba ova Zračna znaka stalno traže mogućnost da se rašire na račun onog drugog.

Jedna madagaskarska izreka kaže: “divlja mačka će uzalud biti obešenjak, time neće steći javno uvažavanje”. Takvo može biti i stanje Blizanca – Vodenjaka, tog nezavisnog, originalnog bića, zanetog komunikacijom. Njegovo uobičajeno dobro raspoloženje čini ga vidno društvenim i iz njega zrači takav osjećaj različitosti da se njegova okolina često zbog toga nalazi zatečenom i izmijenjenom, kao da je pretrpjela utjecaj nekog nepokolebljivog uvjerenja, raspoloživog u prirodnom i nesvjesnom stanju ove simpatične i poletne ličnosti koja je iskonski branitelj osobne slobode i koja ne zna za druga ograničenja osim onih koje je sama sebi postavila …

– Djelujete prilično samouvjereno, a naročito kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Ponekad ste ekscentrik koga ne brine što drugi misle – idete ka vlastitim ciljevima na svoj način. Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”.

Imate dovoljno magnetizma privući druge ljude, i oni će često prihvatiti čak i onakvo ponašanje kakvo kod drugih ljudi ne bi tolerirali. Vrlo ste napredni u svojim razmišljanjima. Oko Vas uvijek lebdi dašak neobičnog i jedinstvenog.

Zahvaljujući ovoj Vašoj vezi znakova, imaćete interesovanje za sve. Ovo je zaista Ascendant koji Vas tjera da pravite vlastita pravila i biti originalni. Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati, da bi ojačali svoju osobnost. Svjesni da sebe upoznajete kroz druge Vi posmatrate, zaključujete i bez gorčine se mirite sa životom.

Obuzeti svojom slobodom i neovisnošću niste ništa manje angažovani ni u grupi za koju vezujete svoju sudbinu. Vi ste anti – konformista koji je otvoren prema svijetu. Nikad se ne izgubite u gomili. U stvari, što je veća publika tim bolje po Vas. Drugi Vas smatraju velikim “kompanjonom”, mada ste ponekad rasijani (u stvari, raspline se mnogo stvari) i često mijenjate prijatelje. Večiti student, volite slobodu, nove stvari, vjerujete u srećnu sutrašnjicu … Jedno je sigurno – nikada nećete postati šablonista.

Dvije Zračna znaka utječu na Vašu osobnost strastvenom inteligencijom i vrlo uočljivom radoznalošću duha. Ali, postoje i rizici; dvije opasnosti Vam prijete: jalova nepostojanost i prevelika utopija. U Vašoj glavi ključaju ideje, planovi koji nisu uvijek i ostvareni – obdareniji ste zamisliti, izumima i prenijeti, nego da nešto provesti u djelo. Zato izbjegavajte da se igrate svojim željama za kreacijom, originalnošću a da pri tom ne težite da ih ikada konkretizujute. Imate inventivni duh do krajnosti, ali Vam je potrebno da se přízemí, da se savladate i da se disciplinujete …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD