Horoskopius

Blizanci / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova osovina suprostavlja dva znaka; Blizanci – Strijelac, to je veza jedne ekstremne mobilnosti, pokretljivosti, i ima potrebu da iz drugog crpi stabilnost, svoju sigurnost. Prvi problem ovakve osobe je da ne može nigdje da se skrasi. Jednostavno, ne drži je mjesto. Nezavisna je, žudi za nepoznatim i za pustolovinama. Njezina potreba za slobodom se teško može uskladiti sa ograničenim horizontima, ona odbacuje granice.

Ne plaši se da će sablazniti time što će skrenuti sa utabanih staza. Pod kaotičnom plimom raznovrsnih doživljaja, teško ostvaruje jasnu i sintetizirane sliku stvarnosti. Sve je zanima istim intenzitetom, i najbeznačajnije stvari svakodnevnice i velike ideje – u isto vrijeme vjeruje u sve i ne vjeruje ni u što: ideje mijenja kao košulje! Zbog toga je stalno u opasnosti da se u labirintu svojih iskustava zauvijek i beznadno izgubi. Kako joj razum nije uvijek u stanju odgonetnuti bezbrojne doživljaje, ona ukazuje povjerenje svojoj intuiciji, kako bi shvatila što se u njoj i oko nje događa.

Ovo gipko biće kratkog daha, njeguje svoje sposobnosti intelektulne improvizacije i kako mrzi svako moralno ili materijalno sputavanje, njemu nema ravnog u iznalaženju načina za izbjegavanje svih životnih teškoća, a dvosmisleno ponašanje je njegovo glavno oružje. Bez posljedica će se prilagoditi bilo kojoj situaciji, i posjeduje sposobnost da se u toj finoj igri pretvori čak iu svoju vlastitu suprotnost. Ipak, u suštini, ovo je moralniji i pošteniji tip Blizanaca. Riječ je o prirodi koja s velikom lakoćom uspostavlja kontakte i stvara nova prijateljstva koja se, zahvaljujući njenom izraženom šarmu, mogu pokazati plodnim i dugotrajnim …

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Volite slobodu i nezavisnost i nikome nećete dopustiti da Vam se miješa u život ili u poslove. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite.

Puni ste energije i optimizma, lako se uzbudite, smejete se na način koji plijeni pažnju, tako da ste osoba kojoj se rijetko može dogoditi da ostane neprimjećena u gomili. Uvijek spremni za akciju i ništa ne može uništiti veliki elan koji Vam daje snagu – Vaš idealizam je moćan i često proističe iz preokupacije za duhovnim redom.

Ascendent u Strijelcu Vam daruje dobar, zdrav humor i nonšalantno ponašanje. Imate smisla za inicijativu i osjećate se ugodno u gotovo svim sredinama. Lakoća u izražavanju će Vam pomoći da “prodate” sve što hoćete, i ponekad ćete obećati i više nego što možete učiniti. Vjerujete da treba da kažete ono što mislite. Unatoč tome znate kako treba privući simpatije okoline.

Vase želje i mogućnosti su vrlo često u kontradikciji. Istine se mijenjaju ovisno o “jačine vjetra” i Vašeg raspoloženja. Zato treba imati “kompas”. Vaša vezanost za nekog ili nešto je dublja nego što izgleda, ali ovisi od razvoja situacije. Pošto ste u horoskopu Blizanac, Vi tražite brata (ili sestru) koji su “incestuozni” …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK