Blizanci / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je jedna od najinteresantnijih kombinacija, zbog snažnog utjecaja Škorpiona na znak Blizanaca. Ovdje se bistar um i gospodarenje emocijama, što je tipično za Blizance, suočavaju s karakterističnom žestinom Škorpiona: kada se udruže ležernost i ozbiljnost, strepnja i elastičnost duha, dobiva se tragikomična priroda, naizmjenično nehajna i podložna strahovima. Rađa se osoba širokih vidika, razvijenog intelekta, sklona dubokom razmišljanju. Gvozdena volja udružena s produktivnim djelovanjem i živom inteligencijom, pokušavaju odgonetnuti tajne čovječnosti.

Ovakva ličnost posjeduje izražen istraživački i analitički način razmišljanja. Ipak, pronicljivost Blizanca – Škorpioni je takva, da ovoj osobi pruža ponekad toliko živu viziju postojanja, da ona ne može sasvim izbjeći iskušenja. Bude li uz to Škorpijin dio ove ličnosti prigušen, potiskivan, u njoj se konformizam i antikonformizam oštro sukobljavaju, što ponekad može dovesti i do neuroze i vrlo velikih teškoća prilagodbe, kao i izvjesne nesposobnosti da se nađe prava sreća, blažena i bezbrižna.

– Ovo nije skladna kombinacija, jer se strastvenost Škorpioni ne slaže s Vašom vrstom osjećajnosti. Škorpion je prvenstveno okrenuta tamnim dubinama života, voli analizirati i pokretana je jakim strastima, dok su Blizanci društveni, površni i prilagodljivi. Ipak, ova struktura je i vraški inteligentna. U ovakvom podznaku rođen je i Jean Paul Sartre, taj lucidni filozof koji je utjecao na mlade, i na cijelu jednu epohu ali i i Clint Eastwood koji je opet na svoj način obilježio ovo naše doba.

Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Vaša pronicljivost Vas čini izuzetnim psihologom, intuitivni ste i ništa ne shvaćate olako.

Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Blizanaca. Više no ostali Blizanci Vi izgleda znate kamo idete, ne dozvoljavate da Vas ometaju drugi interesi. Seksualnost predstavlja bitnu stavku u Vašem razvoju, i Vi je ljubomorno sakrivate. Onda kada se od Vas očekuje da budete strastveni, ravnodušni ste i obratno. Vodite računa o svojim mazohističkim ponašanjima u ljubavi ili riskiramo da se samouništite ako naiđete na nerješive konflikte.

Svoj identitet često konstruiše i izgrađujete na bolnim doživljajima. Stalno u potrazi za nekom svojom istinom nisu Vam nepoznati ni užas nespokojstva i strah od ponora. Ali, Vi imate poleta i borbenosti i umijete da se izvučete zahvaljujući svojoj inteligenciji. Sunce u osmom polju samo pojačava snagu Škorpioni u Vašoj kombinaciji. Eksperimenti Vas transformiraju, mijenjate se u tišini, ali iz korijena i odjednom se ponovo rađate iz pepela, kada drugi već pomisle da ste izgubljeni u svom nemiru. Vaše unutarnje bogatstvo je veliko, ali Vas Vaše proturječnosti čine napornim za druge ljude. Treba Vam se približavati s oprezom! …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD