Blizanci / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovdje se strana Blizanaca, intelektualna, na distanci od drugih, kontrolirana i kritički nastrojena, sjedinjuje sa bogatstvom osjećaje, subjektivnih uvjerenja, nejasnih misli i s onim neodređenim i nesigurnim stavom tipičnim za Raka. Ovaj spoj intelekta sa instinktom može biti temelj velike intuicije, istinske sposobnosti hvatanja u letu i nepogrešivog procjenjivanja situacija i mogućnosti.

U ovoj kombinaciji Mjesec i Merkur udružuju svoje napore da bi produljili djetinjstvo i mladost sve do zrelog doba i da bi stvorili jedno od onih bića za koje se kaže da “umeju da ostanu vječno mladi”. Ovaj mješoviti tip nije čist beskrvni intelektualac. Baš naprotiv. On je nestalan, maštovit, osjetljiv. Njegova duboka osjećajnost ga goni da se zanima za ljudske stvari i društvene odnose. Ali, on se koleba između intimnosti svog obiteljskog života i zamora vanjskog svijeta u koji bi tako rado uronio.

Stalno pokušava pomiriti raspoloživost s osjećajem sigurnosti, društveni život s privatnim, san sa lucidnošću. To nije uvijek jednostavno! Ponekad mu je teško da se dokaže kao ličnost jer lako pada pod utjecaj okoline. Njegov unutarnji život koji pokreću brojni i složeni snovi, određuje središte njegovog duha zaljubljenog u novotarije i čudesa što se često graniči s fantastikom.

Takva osoba podložna je kako dobrim tako i lošim utjecajima, te je stoga sposobna i za najbolje i za najgore stvari. Kao usamljenik u gomili, Blizanac – Rak ume nenadmašno da krči puteve. Ali zbog svog temperamenta, koji je istovremeno miran i sanjalački nježan ali i živ, prevrtljiv i prilagodljiv kretanjima svijeta koji ga okružuje, on teško nalazi svoje pravo mjesto, misleći stalno da bi mu negdje drugdje bilo bolje i brzo se umara od druženja sa istim osobama . Događa se, također, da ne može podnijeti odgovornost uspješnog coveka, pa se povlači u svoje djetinjstvo, nalazi zadovoljstvo u melanholiji i uživa u pričama o dobrim starim vremenima …

– Vi ste mirniji, osjećajniji i stidljiviji nego što je to prototip Vašeg znaka Blizanca. Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika iz djetinjstva i zbog Vam može biti teško dosegnuti zrelost. U Vašem spoju znaka i podznaka se ujedinjuju adolescentni, nezreli Blizanac i novorođenče Rak. Sa ovo dvoje treba dobro “veslati” za izlaz iz djetinjstva, da biste osvojili svoju samostalnost, prestali od drugih tražite da umjesto Vas nešto učine.

Puni ste mašte i ponekad živite u jednom nestvarnom svijetu. Raspoloženje Vam je puno uspona i padova i dešava Vam se da se zapletete nekim emocionalnim situacijama. Velika osjetljivost Raka ne spaja se najbolje sa Vašim glavnim osobinama, pa će kod ove kombinacije biti često izražena dvostrukost; s jedne strane osjećaji, as druge razum i volja. Najčešće će jednom preovladavati jedne, a drugi put druge osobine, dakle neujednačeno, skokovito ponašanje i unutrašnje nezadovoljstvo, jer će Vam se uvijek činiti da jednu stranu svog bića niste zadovoljili …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD