BLIZANCI-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Očekuju Vas dobre i brojne prilike u kojima ćete moći afirmišete mnoge svoje poslovne ideje već u razdoblju tijekom siječnja i veljače mjeseca. Potrudite se da Vaš uspjeh dobije pravi smisao i inzistirajte na poboljšanju svih uvjeta u svom okruženju u razdoblju od 11. ožujka do 25. travnja. Ako se bavite nekim javnim, medijskim i umjetničkim aktivnostima, ili privatnim biznisom očekuju Vas značajne promjene sredinom iu drugoj polovici godine. Umijete vješto kombinirati najrazličitije metode rada i to će Vam donijeti povlaštenu poziciju u poslovnim krugovima u razdoblju od 27. svibnja do 21. lipnja, kao i od 25. kolovoza do 29. listopada. U Vašoj prirodi je da aktivno pratite sve pozitivne trendove i da djelujete otvorenog duha za neprekidnim učenjem koje Vam donosi usavršavanje, te nemojte propustiti sjajnu priliku za napredovanjem na profesinalanoj ili statusnoj ljestvici u razdoblju od 03. prosinca do kraja godine.
Blizanci, pripremite se. Kada počne 2021., naći ćete se na meti na radnom mjestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i dat će sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se se sami pohvalite. Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspiju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2021. pokazuje da će dobar dio godine biti nepredvidiv i zahtjevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u studenom ili prosincu.
U godini Plavog Vodenog Konja Blizanci, će ostati sami sa svojim profesionalnim problemima. Ne očekujte pomoć sa strane. Blizanci koji budu rješavali svoje poslovne zadatke pažljivo, temeljito i odgovorno, neće izgubiti svoje pozicije.
Zvijezde u 2021 godine savjetuju blizanaca pokazati dodatni oprez po pitanju potrošnje i investicija. Od svih sumnjivih transakcija i prijedloga treba odustati. U svim drugim pothvatima primijenite poznato pravilo – razmislite dva puta prije nego što učiniti nešto. Financijske prognoze govore o uvećavanju konta ali je značajno da vodite računa na rashode i eliminirati sve nepotrebne usputne troškove.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.