BLIZANCI-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Raznovrsnost i bujna mašta Blizanaca njihova su najbolja preporuka i kada je seks u pitanju. Spremni ste uvijek za novotarije i promjene. Vaša radoznalost Vas tjera da u seksu dosta eksperimentišete i isprobavate različite varijante. To je jedini način da Vam partner brzo ne dosadi i da ne izgubite interes za seks.

Buduæći da ste najintelektualniji od svih znakova i seksu prilazite na toj osnovi. Volite čitate štiva o seksu i tuđim seksualnim iskustvima. Pornografija Vam nije strana i na Vas može djelovati vrlo stimulirajuće. Tražite različite načine da zadovoljite svoj seksualni ego. Nekad je to da posmatrate sebe i partnera u ogledalu za vrijeme seksualnog čina, a nekad da vodite ljubav u prilici kada drugima tako nešto u toj situaciji ne bi palo ni na kraj pameti.

Gotovo redovito imate više od jednog partnera u seksu. Čak i kada osobu s kojom ste izuzetno volite, rijetko ćete ispustiti prigodu da seksualno opštite s drugom osobom. Kod Vas to nije stvar morala, jer Vi ni nemate morala u klasičnom smislu te riječi. Za Vas postoji samo hladna logika i stalna potreba za događanjima i promjenama. Vi imate vlastita pravila ponašanja i njih se pridržavate. Za uobičajene norme ponašanja često ni ne hajete.

Ljubav i nježnost nisu nužno vezani za seks. Tijekom ljubavnog čina važnu ulogu igraju ruke, usta i jezik. Kada ste inspirirani u stanju ste pronaći mnogo načina da partnera dovedte do vrhunca. Iako niste pretjerano izdržljivi u seksu, ako se namerite na partnera koji zna da odgovori na Vaš stil, tada sve to zna potrajati.

Skloni ste perverzijama i gotovo svaki Vaš seksualni čin sadrži bar neke njihove primjese. Perverzije su po Vama normalni i sastavni dio seksa i tu nema ništa neobično. U stanju ste i partnera da ubedite u tako nešto i da vremenom Vaši seksualni odnosi počinju liče na vašar perverzija. Važno je da se Vi dobro zabavljate. To što je netko rob predrasuda, po Vama je to njegov problem, a ne Vaš. Mnogi su spremni udovoljavaju Vašim seksualnim prohtjevima, čak i kada ne uživaju pretjerano u njima, jer žele da pored sebe imaju jednu tako interesantnu i šarmantnu osobu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK