Blizanci-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Tijekom cijelog mjeseca svibnja, vladar vašeg znaka Merkur, biće što u retrogradnom hodu, što u svojoj sjeni iu vašem prirodnom dvanaestom polju koje vlada tajnama, podsviješću, povlačenjem. Oni koji su slobodni mogu se u ovom razdoblju zaljubiti i započeti odnos koji će željeti nekako sakriti od znatiželjnih očiju. Kod drugih će se pak ovi aspekti manifestirati u smislu da će se žestoko zainteresirati za nekog, ali da neće biti spremni da ta svoja osjećanja i otkriju. Doduše, budite spremni na to da ćete u prvoj polovici mjeseca još uvijek možda zatreperiti kada se spomene vaša bivša ljubav i čak pokušavati tu možda i pokrenuti situaciju. Da mogućnosti za obnovu postoje, to je istina, ali vas savjetujem da pričekate posljednju dekadu svibnja koja može donijeti potpuno novu osobu u vaš život. Oni koji su u emotivnim vezama ili brakovima nemaju lošu situaciju pred sobom. Vi osobno ćete pokušavati neke stvari u odnosu s partnerom ispravite, a od kraja prve dekade i partner će se aktivno uključiti, možda promijeniti neka svoja ustaljena ponašanja i omogućiti da vaša veza ide jednim mirnijim tijekom. Zadnja dekada može vama dvoma donijeti par burnih dana, ali u smislu da će se neki problemi konačno “prelomiti” i da će doći do jednog ozbiljnog razgovora koji će usmjeriti vaš odnos u pravom smjeru.

posao

Tijekom ovog mjeseca sve u poslovnom segmentu morate raditi promišljeno, bez žurbe is mnogo takta. Vaši planovi jesu podržani planetarnim rasporedom, ali samo ako njima pristupati uz veliku dozu opreza, racionalnosti, praktičnosti. Mlad Mjesec u polju podsvijesti u prvoj sedmici maja donijet će vam da na situaciju u poslovnom segmentu gledate na drugačiji, mnogo realniji i stabilniji način. Očekujte povremeno probleme u komunikaciji i dogovorima s kolegama i suradnicima, koji će uglavnom biti prisutni u većoj ili manjoj mjeri tijekom cijelog ovog razdoblja. Također, postoji otvoren teren za pogreške i propuste u poslovnim prepiskama, bavljenju dokumentacijom, a slobodno računajte na to da ćete bitne informacije ili papire koji su vam potrebni za posao, vjerojatno dočekati tek u trećoj dekadi. Baš ta, posljednja dekada svibnja, donijet će konačne realizacije bitnih poslova, i aktivan pristup inozemnim tvrtkama.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja ide retrogradnim hodom, vaša planet Merkur je također u dosta nepovoljnoj poziciji i definitivno je da je ovo mjesec kada morate obnoviti snage svog organizma. Borite se sa stresom i padom imuniteta kroz odmaranje, raznovrsnu prehranu i bavljenje rekreacijom. Od treće dekade energetski počinjete se dižete u mnogo većoj mjeri.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK