Blizanci-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Smrknuto lice I ozbiljne teme ostavit već tijekom prve dekade studenog iza sebe I ući u razdoblje koje će trajati do kraja mjeseca, a koji će biti ispunjen odličnim mogućnostima za dobar provod I zabavu. Sad, možemo pričati bajke pa da vam obećavamo da će se vaš princ sa svih bijelim konjem pojaviti I odvesti vas put onoga “I živjeli su sretno I zadovoljno do kraja života” … .Realnost će biti malo drugačija – slobodnim Blizancima otvorit će se prvenstveno mogućnosti uživati, da se zapale za nekog I da se prepuste svim čarima ljubavi … .bez mnogo razmišljanja I bez mnogo planova za budućnost. Za sada, ništa od ovoga ne izgleda kao trajna kategorija, ali tko zna? Možda se čudo I dogodi. Baš vama. U emotivnim vezama I brakovima za divno čudo – mirno stanje. Možda će partner povremeno imati nekih poslovnih briga, ali to neće ni na koji način utjecati na vaš odnos. Vi mu možete pomoći time što ćete u tim momentima imati više razumijevanja za njega. Dok se u vašim emotivnim relacijama sve odvija nekako svojim tokom, vi ćete na poslu krenuti da se šalite s kolegama, da malo bezazleno flertujete … .znate kako kažu – “nemoj posle da bude od igračke plačko” … .Da, da – dobro ste me razumjeli – nemojte dozvoliti da vas cijela situacija povuče mnogo više nego što ste očekivali, pa da se očas posla nađete u tajnoj avanturi ….

posao

Vaša poslovna situacija tijekom ovog mjeseca uglavnom je – mnogo rada, a novca eto tek toliko da se pokriju dugovanja i obveze. Moguće je očekivati ​​da se svakog časa dogodi nešto što će promijeniti trenutnu situaciju ili se nadate nekim preokretima, ali za tako nešto ćete morati još da se strpite. Iako će šefovi biti prilično blagonakloni prema vama tijekom ovog mjeseca, odnos s poslovnim suradnicima će vrlo često biti kompliciran. Uglavnom ćete morati prelazite preko nekih situacija koje vam se ne sviđaju I da se prilagođavate drugima. Nešto lakše će prolaziti oni koji surađuju sa strancima I većim organizacijama, državnim I javnim, I vi ćete makar u financijskom segmentu imati mirne trenutke. Ostalima će tek drugi dio studenog malo popraviti stanje u proračunu I donijeti nešto više keša u novčanik. Tijekom cijelog studenog ćete morati ispravljate propuste I sređujete poslovne knjige.

Zdravlje

Nešto naglašenije polje zdravlja u prve dvije dekade studenog skreće pozornost da se posvetite svom imunitetu. Potrebno je više odmora, zdrava prehrana I odricanje od loših navika za koje znate da ne doprinose dobrom stanju vašeg organizma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK