Blizanci-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Stelijum planeta u vašem šestom polju posla na početku mjeseca predstavlja veliki napor – želite učiniti veliki posao do kraja. Kako je vladar Merkur u svojoj kući, to pojačava vašu energiju da se zauzmete za velike projekte, surađujete s velikim kompanijama, inozemstvom, čak bi bilo dobro da imate posao u nekoj istočnoj državi, Kina, Kazahstan, Rusija možda čak i Japan ukoliko se bavite poslovima u IT. Ako ste Blizanci koji se bave poslovima administracije, trgovine, ugostiteljstva, onda ćete sigurno pronaći način kako da brže dođete do novca sa manje fizičkog truda, a pomoć možete imati od osobe koja je Vaga ili Škorpijon. Dobri datumi su od 13, 14. ili 15. studenog pa sve do 27. studenog. Ovo je dobar mjesec za one koji su bez posla, a žele se pokrenu na tom polju. Prihvatite ponudu prijatelja ili bivšeg suradnika ukoliko vam pruže ruku pomoći.

LJUBAV: Nekako su Blizanci vezani za svoje radno mjesto kada je ljubav u pitanju. Tako će biti i ovog puta. Venera – planeta ljubavi, ulazi u polje posla od 7. studenog pa ćete imati na raspolaganju gotovo cijeli mjesec da se organizirate oko emotivnog života. Ako ste sami, to je negdje i nebeska šansa da se spojite s nekim tko vam je sudbinski dodijeljen. Blizanci u braku nemaju većih problema sem financijskih koji će ih pritiskati u drugoj polovici mjeseca.

ZDRAVLJE: S tri planeta u polju zdravlja sigurno ćete morati obratiti pozornost na stanje u organizmu. Kontrole su potrebne a pretjerani rad vam može donijeti problem s donjim dijelom tijela. Donji trbuh, debelo crijevo, bubrezi – mogu biti slaba točka. Za Blizance je važno kretanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK