Blizanci-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Ono što je dobro jeste da je Mars napustio vaš polje ljubavi. Ono što je loše jest da vladar vašeg znaka kreće unatrag, a vladarica polja ljubavi, Venera, ide ka konjukciji sa Saturnom i kvadratu sa Neptunom. U prijevodu – ako ste sami i željni ljubavi, sreće, zadovoljstva, stabilnosti – čini mi se da ćete samo na zadovoljstvo moći i računati. Kod malo Blizanaca će se dogoditi da veze započete tijekom ovog razdoblja budu trajne, uglavnom će sve počinjati gromovito, očaravajuće i nestvarno, da bi se završilo prekidom komunikacije i distanciranjem druge strane. Ne očajavajte, ovo jednostavno nije vrijeme za nešto dugotrajnije, pa iskoristite da se dobro zabavite i provedete ne razmišljajući baš svakog trenutka “je li ovo možda onaj pravi?”. Jedan topao savjet za vas – koliko god vas povremeno vukla potreba da nekom bivšem partneru “samo čestitate praznike” – nemojte to učiniti.

Bojim se da u suštini samo tražite neku vrstu utjehe zato što noviteti funkcioniraju loše, a ako neku staru priču i pokrenuti, to će zaživjeti kratkotrajno i ugasiti se opet … Kod onih u vezama imamo dvije mogućnosti – prva je da vi i partner shvatite da je vrijeme da se uozbiljite po pitanju vaše veze i da krenete u planiranje budućnosti. Druga, manje lijepa je da se vi i voljena osoba konstantno vraćate na neke prošle probleme i natenane trgate živce jedno drugom. Ova druga opcija vam neće donijeti ništa dobro, to vam je jasno, pa se potrudite da svoju vezu smirite i stabilizujete, jer sada imate mogućnosti za to.
Posao: Taj Mars koji je u vašem polju ljubavi u prethodnom periodu napravio karambol, preselio se u polje poslovne svakodnevice, gdje je njegova pozicija više nego dobra. Vrijeme je za vas da se aktivirate, a čak će vam odgovarati i to što vaš vladar ide retrogradno kroz polje promjena i znak Jarca. Naime, sada imate itekako dobre šanse da sve ono što je tavorio a oko čega ste se kidali i trudili u prethodnom razdoblju, ispravite, sredite, aktivirati i realizirate. Ako budete pametni (a vjerujem da hoćete) iskoristit sve dobre prilike u prve dvije dekade siječnja, napraviti neke važne dogovore i osigurati sebi jednu mnogo stabilniju poslovnu situaciju. Zadnja dekada mjeseca je malo problematična, s više tenzije i mogućnosti da u brzini napravite neke pogreške. Bit ćete skloni riziku, a to je teško da će vam se isplatiti. Ne mogu reći da ćete biti nezadovoljni financijskom situacijom, ali je problem u tome što će gro novca morati ode na ono što ste se ispozaduživali. Ispoštujte svoje obveze.

Zdravlje: Većim dijelom mjeseca zdravstvene prilike nisu povoljne po Blizance. Ako imate neke kronične bolesti, poštujte propisane terapije. Ako se neki simptomi ponavljaju, obratite se nadležnom lekaru.Prva dekada mjeseca je naročito naglašena, i tada treba voditi računa io ozljedama, posjekotinama, padovima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK