Blizanci-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Za slobodne Blizance i prosinac mjesec je pripremio pregršt dobrih momenata i pozitivnih dešavanja. Razdoblje je kao stvoren uživati ​​- provoditi vrijeme s prijateljima, u izlascima i da ste čest gost na svakom društvenom dešavanju. E sad tu imamo jedan problemčić – vi osobno ste možda spremni da se uozbiljite i ostanete s jednom osobom, ali kako tu jednu osobu odabrati, kada su udvarači na sve strane? Iskreno rečeno, ne izgleda mi kao da ćete tijekom ovog mjeseca uspjeti da se odlučite, sredite i smirite …. Moguće je i da će neki od vas biti u varijanti “letenje s cvijeta na cvijet” …. Pojedini Blizanci bi tijekom treće dekade mogli početi da se s velikom setom prisjećaju nekog od bivših emotivnih partnera …. nećemo biti iznenađeni ako se vaša pažnja usmjeri baš na tu stranu …. Odnosi sa emotivnim partnerom funkcionirat u onoj mjeri u kojoj se vi budete trudili oko voljene osobe. A zaista je vrlo upitno koliko ćete vi imati volje za tako nešto. Naime, iako voljena osoba šalje jako dobre vibracije, vi osobno ste nešto zatvoreniji nego inače i radije se okrećete na drugu stranu – ka prijateljima ili ka poslu. Do nekih većih razmimoilaženja u vašem odnosu moglo bi doći tijekom druge dekade prosinca i – to je razdoblje kada biste više trebali potruditi u svojoj vezi. Igrajte na kartu pozitivnih promjena, strasti.

posao

U poslovnom segmentu – ušli ste u fazu kada su vam promjene neophodne. Želja za ovim će naročito biti prisutna tijekom prve polovice mjeseca, kada je u suštini i najjači period da nešto suštinski preokrenete. Imat ćete podršku drugih ljudi za svoje planove, a moguće je i da će vam usluga od strane prijatelja ili nekog suradnika otvoriti vrata poslovnom projektu ili novom radnom mjestu koje priželjkujete. Potrudite se da u tim danima biti maksimalno aktivni. Ako imate posao kojim ste koliko toliko zadovoljni, vodite računa o svojim potezima, ne ostavljajte obveze za “neki drugi dan” i potrudite se provjeravati sebe u onome što radite. Naime, kada krajem druge dekade prosinca vaš vladar Merkur uđe u retrogradni hod, doći će do jednog blagog zastoja koji će biti prisutan tijekom cijelog ostatka razdoblja. Suradnje sa strancima vam donose veću mogućnost za financijsku stabilizaciju.

Zdravlje

Treća dekada prosinca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu. Stare boljke bi se mogle ponovno aktivirati, a oprez se savjetuje onima s kroničnim tegobama. Izbjegavajte štetne navike, ne uzimajte lijekove na svoju ruku. Mogućnost problema s kralježnicom, zglobovima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK