Blizanci-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Vaše šesto polje je vrlo aktivno samim tim što je Jupiter u toj poziciji, pa ćete imati mogućnosti da se proslavite ili dobijete toliko željeni posao. Dobro bi bilo da ozbiljno shvatite ovaj period jer ćete moći da se dalje aktivirati u novoj godini sa poslovima koji dolaze iz drugih zemalja. Jako je važno da stanete na noge, a Mars će vam sigurno pomoći svojim ulaskom u Škorpiona i dati vam snagu da radite danonoćno, ali i da postanete autoritet. Blizanci imaju priliku za dobre poslove koji su povezani sa strojevima, izgradnjom, medicinom, bankama, nekim novim sustavima komunikacije, osiguranja. Mnogi od vas se prirodno bave uslugama, pa potražite pomoć jer nećete moći sami sve postići.

LJUBAV: Vaš vladar Merkur će dobar dio mjeseca biti retrogradan, pa morate povesti računa o tome kako komunicirati s voljenom osobom. Vi ste ili rječiti ili ste totalno nezainteresovani. Ovdje se traži obostrana podrška, a Blizanci su često sebični pa će morati ovog puta popustiti, poslušati drugu stranica koji ih voli i traži pažnju. Ako ste usamljeni, razdoblje od treće nedjelje u mjesecu je zanimljiv pa sve do kraja mjeseca jer možete upoznati osobu koja je zanimljiva za vaš ljubavne standarde.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo, pluća, tipično za Blizance, ali možete imati i problem s venama. Nervoza vam je uvijek prepreka a nju liječite sportom, fizičkim vježbama, jer će vam i Mars u polju zdravlja dati više energije i regeneracije.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.