Blizanci-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Sa Venerom (koja vlada vašim poljem ljubavi) i Suncem u svom znaku, Blizance će tijekom ovog mjeseca u stopu pratiti šarmantnost, dobro raspoloženje i zavodljivost. Ako ste sami, izgleda kao da će biti lako pokrenuti neku emotivnu priču, obzirom da i svojom pojavom i svojom komunikativnošću osvajate bez premca. Samo jedno malo upozorenjce – da, mogućnosti za ljubav su velike, ali zbog trenutnih aspekata koji govore o otezanje u novo započetim vezama, nemojte se razočarati ako ono u što uđete bude prolaznog karaktera. Da bi neka od ovih veza potrajala, morat ćete se “borite” za ljubav, što nekima od vas baš i neće odgovarati. Velika očekivanja mogu donijeti brza razočarenja – sagledajte realno osobu s kojom započinjete nešto, da se ne biste kasnije razočarali ili pokajali. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, sada morate biti pametni, ali najviše od svega – strpljivi. Naime, vi osobno nećete biti zadovoljni situacijom između vas i voljene osobe i možete, isprovocirani, pokrenuti rasprave koje ne bi vodile ničemu. Imate prilike izgraditi i poboljšati svoj odnos, ali za tako nešto potrebna je hladna glava, dobra komunikacija i mnogo ljubavi. Ako poradite na prva dva segmenta – treći ćete uvećati i učvrstiti. Povremeno će vam sve ovo biti jako komplicirano, ali možete uspjeti.

posao

Poslovni segment će Blizancima dosta dobro funkcionirati tijekom lipnja mjeseca. Doduše, budite svjesni da ćete morati prilagoditi suradnicima i možda pristanete na neke njihove dodatne uvjete ili da se odreknete dijela zarade. No, sve ovo ćete nadoknaditi lako na drugoj strani. Neke poslovne obveze sada čekaju da budu završene i njima ćete morati posvetite punu pažnju, naročito ako se one vezuju za suradnike iz inozemstva ili za one poslovne partnere koji su dugo uz vas. Još bolja situacija je u drugom dijelu mjeseca, kada vaš vladar ulazi u polje ličnosti, a Sunce i Venera se premještaju u polje posla i novca. Grabite prilike koje će vam se tada ukazati, a nezaposlenima skrećemo pozornost baš na taj period – aktivirajte se jer posao možete dobiti! I privatni segment će krenuti značajnijim koracima na bolje, ali se ne zalijećite s nekim ulaganjima niti u dogovorima s novim suradnicima – sve provjerite prije potpisa!

Zdravlje

Zdravstveni segment promjenljiv. Obratite pažnju na grlo i pluća, na žlijezde s unutarnjim izlučivanjem, a ženski dio stanovništva neka provjeri hormonski status. Stariji pripadnici znaka imaće problema s imunitetom, ali i sa kroničnim tegobama, i to naročito u drugom dijelu lipnja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK