Blizanci-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Važno je da nemate neke financijske rizike. Prva polovica mjeseca može biti stabilna, znate da ophoditi s novcem i znate kako i gdje uložite. Sigurno ćete se baviti poslovima koji su tipični za vaš sazviježđe a to su komunikacije na svim razinama. Blizanci koji putuju moraju obratiti pozornost tijekom druge polovice mjeseca jer Merkur kreće retrogradno, a to je znak za sve a posebno za vlasnike ove planete da obrate pozornost na putu, kolovozu, klimu. Ukoliko planirate radite nešto novo, onda prihvatite posao ugostiteljstva, usluga u svakom smislu jer tu ste vrlo talentirani, moćni zaraditi kada drugi to ne umiju.

LJUBAV: Ako ste u braku, onda povedite računa u komunikaciji s partnerom sredinom mjeseca jer ćete biti razdražljivi, skloni svađi, vikanju, pa čak i vrijeđanju. Važno je da prvi dio mjeseca bude harmoničan kako biste lakše prevazišli loše aspekte. Ako ste sami, onda očekujte značajne promjene u ljubavnom odnosu s promjenjivim znacima poput Djevice, Strijelca, Ribe i drugog Blizanca. Bolji aspekti za poznanstvo poslije 20. kolovoza.

ZDRAVLJE: Česti problemi s kardio sustavom će vas natjerati da se pozabavite fizičkim vježbama, kondiciju morate popraviti jer ćete tako moći izdržati napore koji su pred vama. Probajte mijenjati način prehrane.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.