Horoskopius

Blizanci i Strijelac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Blizanci i Strijelac?

Druželjubivi Blizanac i živahni Strijelac često osjećaju međusobnu magičnu privlačnost iu stanju su stvoriti fantastičnu kombinaciju, barem dok vatre požude gore. Oboje su prilično hektični i nemirni, pustolovni, maštoviti i vole provod i zabavu. Obadvoje teže ka istim ciljem – sloboda kretanja i akcije. U većini slučajeva je ovo jako kompatibilna kombinacija jer oboje umeju biti iskreni i otvoreni, i oboje žele sačuvati posebnu količinu osobne slobode i privatnosti samo za sebe. Nesaglasnosti su česte ali i razrešive među ovim horoskopskim znakovima. Merkur je gospodar Blizanaca i upravlja njihovim mislima i namjerama, dok Jupiter upravlja višim, jače filozofskim mentalitetima i time gospodari Strijelčevima.

Blizanac je zračni a Strijelac vatreni znak, što otkriva njihovu međusobnu intelektualnu i psihički visoku komunikaciju. Strelčevu vatru raspiruje živahan povjetarac Blizančevog zraka. Strijelac voli putovanja i teži ka fizičkoj neovisnosti, dok Blizancu treba mentalna sloboda – esencijalne vibracije su skoro iste. Vatromet u spavaćoj sobi na početku je dio svakodnevnice, ali nažalost teži biti kratkog trajanja. Oboje teže donositi životne odluke s izvjesnom hladnokrvnošću. U zajedničkom životu ova dva znaka, događat se nesporazumi i leteće perje, mada oba partnera tretiraju svađe kao neku vrstu zabave, više nego vrstu rata.

Blizanac ima oštar jezik i može biti jako sarkastičan, mada je Strijelac na takve stvari skoro neosjetljiv i spreman oprostiti i zaboravi. Kad im ide dobro – dobro je, ali kad ide loše, raspravke su žestoke i bučne i povrijeđena osjećanja su česta pojava. Ponekad se radi io rivalitetu, čija se riječ više poštuje i čije je mišljenje važnije.

Oboje pripadaju eksplozivnim i energičnim tipovima i zajednička veza može biti prilično klimava jer oboje pripadaju promjenjivim znacima, koji inače vole izlaske, druženja i flert, i generalno jakog partnera pored sebe, na kojeg se mogu osloniti u kriznim situacijama koje su u njihovim životima česte. Ljubomora je rijetko problem u kombinaciji Blizanac-Strijelac, ali oboje imaju poteškoće zadržati fokus i interesovanje na duže vrijeme, zato se moraju pobrinuti za puno zabave i razonode u zajedničkom životu, jer se inače može dogoditi da jedan ili čak oba partnera krenu u izvanbračne eskapade.

I Blizanci i Strijelci važe za veoma dobre prijatelje, kao i za dobre ljubavnike. Jedno drugome umeju pokazati ljubav na pravi način i oboje gledaju na život i svijet s velikim optimizmom i entuzijazmom. Veliki međusobni problemi su rijetki, ali čak i kada naiđu, oba partnera su sposobna lako oproste i zaborave. Svađe i raspravke su brzo zaboravljenje i ni jedan od partnera nije zlopamtilo. Ova veza isto može biti dobro prijateljstvo i na poslovnom planu, mada su za dugovječnu suradnju i uspjeh potrebni mnogi zajenički vanjski interesi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK