Horoskopius

Blizanci i Rak-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Blizanci i Rak?

Rak je kućno biće i može smatrati nemirnog Blizanca teško prilagodljivog za zajednički život. Dok je Blizanac konstantno u potrazi za promjenama, Rak je zadovoljan domaćinstvom i obiteljskim aktivnostima. Sa druge strane, Rakove promjene raspoloženja mogu jako pritiskati i čak i otjerati lepršavog Blizanca.

Raku se treba prići s velikodušnošću i mekim riječima, da bi oprezni Rak izašao iz svog zaštitnog oklopa brže nego inače. Rak može naučiti Blizanca kako usporiti svoj životni tempo i uživa iu djelima drugih ljudi oko sebe. Problemi nastaju ako Rak dobije osjećaj da je nepoželjan ili ignoriran od strane Blizanca … Nemirni Blizanac i senzibilni Rak su često privučeni jedno drugome, ali sve u svemu imaju malo zajedničkih interesa. Rak je intrigantno emocionalan i strastven, spreman zadovoljiti fizičke potrebe Blizanca, ali on obično traži više predanosti nego što je Blizanac spreman pružiti, pogotovo u ranim ljubavnim etapama, gdje su burne požude žestoke.

Blizanca sklonosti flertu sa strane daju Raku osjećaj nesigurnosti, pa je ovaj spoj sklon brzom hlađenju i prolaznošću. Ipak, ako Blizanac odluči da smiri svoje burne doživljaje i ljubav prema promjenama, veza se može pokazati i emocionalno zadovoljavajuća, jer Rak teži da zaštiti i snabdije obitelj i svoje voljene. I dok je Rak obično veoma oprezan i emocionalan, Blizancu će biti težak boravak na istom životnom razini i upotrijebiti svoj oštar jezik za negodovanje i pobune – tako će partnera Raka samo duboko utjerati u njegov zaštitnički oklop. Blizanca potreba za slobodom i neovisnošću može biti jako ugrožavjuca za Raka, koji traga za vlasništvom i posedstvom, sa stabilnošću i sigurnošću visoko na njegovoj listi potreba.

Rak je vođen emocijama i osećnjima i preferira rutinu. Blizanca nezaustavljiva priroda će se pokazati preaktivna za Raka. Osjećajni Rak (vodeni znak) je podanik promjenjivog Mjeseca, dok je nemirni Blizanac (zračni znak) i podanik komunikativnog, optimističnog i entuzijazmom napojenog Merkura, koji ponaked može biti i kritičan i otresan, za razliku od Mjeseca koji je odgojen, povučen i orijentiran ka razvitku, ali ipak promjenjive prirode i turoban.

Ova dva znaka bi mogla biti u dobroj kombinaciji pod uvjetom da surađuju, koriste emocije i intelekt i da zajedno završavaju poslove. Rak može pomoći Blizancu da podgrije svoje osjećaje i bude nježan, dok Blizanac zauzvrat Raka može ohrabriti da napusti svoj zaštitnički oklop. Potrebno im je da dostignu zajedničke ciljeve i surađuju na projektima koje mogu dijeliti međusobno, tako da svoju energiju usmjere ka poslu a ne ka ljubomori i nemirima.

Prije nego što ovo dvoje uplove u bračne vode, Blizanac treba dobro promisliti i biti siguran da sa partnerom Rakom zaista dijeli dovoljno interesa za dugotrajnu vezu i zajednički život, jer Raku je potrebna sigurnost i dom, a Blizanac ne voli biti svezan. Blizanče, imaš li dovoljno strpljenja da izađeš na kraj sa Rakovim regularnim dozama neraspoloženja? Vrlo komplicirana kombinacija, čak i na poslovnom planu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK