Horoskopius

Blizanci i Blizanci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu dvoje Blizanaca?

Spoj dva Blizanca je kao susret četvero ljudi, jer Blizanci reprezentuju dualni znak Zodijaka. Ova veza nikad neće biti dosadna i oba partnera će dijeliti intelektualne interese i otvorene poglede na svijet. Uživat u divnim zajedničkim vremenima, mada dva Blizanca rijetko ostaju zajedno, osim ako se sretnu u kasnijim godinama.

U ovoj vezi nažalost nedostatak kontrole obično prevlada, mada se ova kombinacija može pokazati i kao kompatibilna, jer su partneri makar u stanju razumjeti njihove promjenjive prirode. Seksualni zahtjevi i potrebe biće obostrane. Nehajni i neovisni, u stanju su lako surađuju i da jedno drugo seksualno zadovoljiti. Ljubomora skoro nikada nije problem, ipak svađe mogu lako eskalirati, zbog obostrane teznje flertu i potajnim prevarama.

Brzo će zaboraviti sve probleme i preći na sarkazam. Da li će ovaj spoj stvoriti sreću ili tugu, zavisi od toga hoće li barem jedno od njih, barem ponekad obratiti pozornost na zajednički život i interes. Diskusije će im biti žive, život brz, nemiran i promjenljiv, i sve to zato što oboje žele tako i nikako drugačije. Neće im biti dosadno, ipak ova kombinacija je previše nestabilna na duge staze. U stanju su pričama vrte jedan drugog u krug cijelu noć! Oboje posjeduju veliki komunikacijski talent, pa bi čak jedno drugome bili prvi izbor za zajednička dugotrajna putovanja. Merkur (ili Hermes – u grčkoj mitologiji) je bio specijalist za putovanja, ali je Blizancima podario i ljubav prema različitim stvarima, mjestima i idejama.

Laskavi i prijatni ljudi i sitruacije lako i brzo dosade Blizancima, pa je jedan od važnijih aspekata u ovom spoju naći humor i stimulaciju, za kojima oba partnera posežu u svim vrstama okolnosti. Blizanci imaju sklonost da postanu površni, nestabilni i jako hektični. Najteža stvar u zajedničkom životu dva Blizanca bi bila priznavanje velikih obveza, pa vezi prijeti raspad ako oboje ne ostanu fokusirani na zajedničke ciljeve.

Blizanci su podanici brilijantnog Merkura, magičnog izaslanika bogova, koji budi talenat za komunikaciju, konverzaciju i socijalne interakcije, zajedno s blagom duhovitošću i jakim interesom za sve novo. Ove zajedničke osobine čine ovaj par zanimljivim i zanosnim, uvijek u centru socijalne scene. Oboje su fascinantni govornici, s puno prijatelja koji se često sastaju, pa su njihove zabave i slavlja obilježena kao važni događaji na svačijem kalendaru. Znak Blizanci je mutirajući (promjenljiv) – pa su ovi partneri u stanju da se međusobno lako slože i najčešće će biti u stanju prihvaćaju želje jedno drugoga. Veza bez tamnih, zamagljenih požuda – sve je izloženo na vidjelo! Ova kombinacija na poslovnom planu posjeduje potencijal za odličnu suradnju u situacijama gdje su stranke vezane za korespondentne profesije, poput: pjevač – skladatelj, autor – izdavač, itd

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK