BLIZANAC, VAGA, VODENJAK: Tko ima problema s ljubavnicama, a tko je odan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zračni znakovi su uvijek u pokretu i konstantnim promjenama. Kada pomislimo da smo ih upoznali, oni se promjene. Površni su u emotivnom smislu, ali su velike pričalice. Sloboda misli i kretanja im je najvažnija.

BLIZANCI

Muškarac – U stalnoj su potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama. Čovjek rođen u horoskopskom znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A što se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi kriju nešto djetinjasto i infantilno, pa ga zbog toga mogu privlačiti i starije žene s naglašenim majčinskim instinktom.

Žena – Zar je moguće zaljubiti se u monstruma ?! Glupost, radi se o dosta prizemnijoj pojavi. Žena Blizanac svojim cinizmom i inteligentnim udarcima bije pravo u centar. U njenom naručju ume biti vrlo lijepo ako uspijete probuditi njene fizičke, psihičke i mentalne kvalitete i povezati ih u skladnu cjelinu. Nikada ne znate kakva će vam se pojaviti na sastanak: kao seks simbol i zavodljiva božica ljubavi ili klasična učenica bez šminke.

VAGA

Muškarac – Ovo je najljepši znak zodijaka. Kako brine o svojoj estetskoj formi tako mu je bitan i fizički izgled njegove izabranice. On je vrlo ljubazan i ugodan, spada u velike džentlmene. Ne podnosi samoću i uvijek mora biti u nekoj emotivnoj vezi. Ima izrazitu skolnost prema romantici, a raspolaže i sa dosta smilsa za umjetnost.

Žena – Ona želi da je u centru pažnje, uvijek poželjna i voljena. Kao iu slučaju kod muškaraca, nju usamljenost užasava. Točnije, ona ne umije biti sama. Otmjena je u ophođenju s okolinom. Voli eleganciju i cijeni to isto kod drugih. Medjutim, sklone su povjeruju u sve sto se priča iu sta drugi vjeruju, nerazmisljajuci o ispravnosti toga.

VODENJAK

Muškarac – Voli da je u društvu, cijeni prava prijatelstva, ali je sklon da ih sam prekida u afektu. Kad nekoga voli Odan je i pažljiv. Nedostaje mu fokus, jer su mu interesovanja rasuta na sve strane. Ne privlače ga tradicionalne forme vezivanja i teško se odlučuje za brak. Njemu je sloboda najdraža na svijetu.

Žena – Ona ima stalnu potrebu za transformacijom. Kao i kod muškog pripadnika ovog znaka, ne vezuje se lako i cijeni slobodu kao svoj identitet. Zbog toga ume često biti dugo sama. Ona ne prati modu i trendove, ona ima svoj jedinstven stil. Njezin partner mora biti i njezin najbolji prijatelj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK