Blizanac juri posljednju kap, Djevica uzima godišnji da se otrijezni

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U najdužoj noći u godini, gdje vino teče u potocima, glazba ne prestaje a lampioni svijetle u okićenim ambijentima, ne ostaje ništa nego da se prepustite bančenju do jutra. Kako svaki horoskopski znak ima svoj vid zabave i način provoda, ima i karakterističan scenarij za dan poslije – odnosno lijek protiv mamurluka. Dok će Blizanac nastaviti juri i posljednju kap u zaostaloj flaši i narednog dana, Djevica će danima proklinjati i onaj jedan Bejlis koji je nevoljko popila … Strijelac će množiti i zbrajati čaše i flaše, s uvijek istim zaključkom – mogao sam još.

Ovan

Nakon neprespavane noći vjerojatno neće znati gdje je lijevo, ali zato će odmah krenuti na dzoging, vjerojatno desnom stranom. Aktivnost svih liječi kod ovog znaka, pa izbacivanje alkohola najbolje je “ispuhivanjem” ako ne na trkaćoj, onda na biciklističkoj stazi, a mozda i streljani da provjeri je li sve u redu.

Bik

Najveći hedonista od svih znakova, kad pije ne zna da stane, a nemojte ni pokušavati ga zaustavite jer će vam sve više dokazivati ​​koliki su mu kapaciteti. Ujutro ako ne s glavom u lavabo-u, naći ćete ga u krevetu. Ustaće nekoliko puta do podneva jer hrana liječi sve pa i mamurluk.

blizanac

Vječiti tinejdžer među znakovima, iskoristiće svaku minutu blagdanskog odmora da se zabavi. Klin se klinom izbija, pa narednog dana nema pauze. Ako hladnjak prazan, neće se libiti da zvrcne par ortaka i nastavi tamo gdje je stao … U kafiću, parku, kod prijatelja u stanu nebitno je gdje. Važno da ima još koja čašica i da slavlje traje.

rak

Jednu pije, a dvije ture pauzira. Do jutra se mozda i otrijezni. Ako nije, počeće jutro prateći svaki mogući savjet koji dobije, od onih iz kuhinje naših baka – rasol od kupusa do onih koje nađe na internet stranicama posvećenim ovoj temi.

Lav

Da se pilo, pilo se, ali dosta nije. Lavovi nikad ne priznaju da su pijani, pa narednog dana, svoje pomaknuto stanje nikako neće bilježiti kao mamurluk. Što je to za kralja kafana, zabava nije zabava ako ne traje bar tri dana, pa valja nastaviti i narednog.

Djevica

Nisam smjela, nisam smjela, eh da samo nisam popila to prokleto piće – ponavljaće Djevica narednog dana. Jedna čaša likera dovoljna je da mjesec dana ne okusi ni čokoladu u kojoj ima arome alkohola. Liječenje od provoda trajaće bar naredni mjesec, a do sljedeće godine teško će se odlučiti na sličnu avanturu.

Vaga

Nema odmora za ovaj znak. Ako ima sreće da se sretne s Blizancem eto ih zajedno u pohodu na preostalo piće. Putanja im je ucrtana i duga, uvijek idu tamo gdje se cuga. Gdje se pojave, nestat će i vode za piće.

Škorpion

Ovaj strastveni znak, ne voli jaka pića. Zateći ćete ih s čašom vrhunskog crvenog vina, koju će polako degustirati uz lagani flert. Nekoliko čaša bit će dovoljno da se prepuste uzburkanim strastima, a da nakon par sati sna opet mogu nastaviti ono u čemu više uživaju – igru ​​zavođenja.

strijelac

Znak koji ima izuzetan kapacitet kada je alkohol u pitanju. Koliko god da su popili, teško da ćete ih vidjeti pijane. Dok su svi pod stolom od umora i opijanja, oni kao da su večer počeli. Narednog jutra probudit se potpuno svježi kao da se ništa nije dogodilo.

Jarac

Ne zna se zabavlja, pa i kad pije to radi strogo dozirano, prateći da slučajno netko od prisutnih nije suviše popio, kako bi mu održao lekciju. Narednog dana alkohol će biti opravdanje za svu mrzovolju, lijenost i odbijanje svakog poziva pa i za čašu limunade u obližnjem kafiću.

Vodenjak

Koliko god da piju Vodenjacima nikad nije loše, prije svega jer one ne žele da im bude loše. Iskoristit svaki slobodan trenutak da se dobro provedu, pa makar im se vrtjelo u glavi a noge ih izdavale. Ako društvo dobro, dan nakon opijanja nastavit lagano kako bi se postupno zagrijali da mogu da se pokažu u punom sjaju.

ribe

Najviše sklone porocima, uvijek spremne dobro pretjeraju. Nećete vjerovati koliko ovaj znak može popiti, a narednog dana povući će se u sebe i liječiti protokom vremema, u stilu samo da mi prođe dan. Čim se izliječe, eto ih ponovo u novom predoziranju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.