Bik / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iz ovog spoja elementa Zemlje s elementom Zraka proizilazi statična priroda koja ponekad podliježe lakom podsticaju Zračne prirode Vodenjaka, a ponekad melankoličnom, usporenom ali snažnom podsticaju Bika. Ova ličnost, istovremeno kompaktna i ležerna, čulna i duhovna, stalno oscilira između potrebe za stabilnom i sigurnom intimnošću i želje da se otvori, da se izmiješa sa mnoštvom i različitostima.

Istodobno, konzervativna i reformator, jako je vezana za tradicije, ali je neodoljivo privlači i sve što je novo. Vrlo društvena, ova priroda je obdarena jednom dimenzijom neosporne humanosti, iskazuje ogromnu sposobnost razumijevanja, pomirenja i ponovnog sjedinjavanja. Ali, često se događa da njen individualizam uleti u konflikt sa altruističkim težnjama, kada zatvoreno, intimistički biće ne prihvaća uplitanje drugih u svoj privatni život. U tom slučaju ima teškoća u savladavanju svog samoodbrambenog refleksa i brzo se pokazuje brutalnom, namrgođenom.

Svjesna svoje podložnosti utjecajima, može postati nepovjerljiva, sumnjičava i zaplesti se u vlastitoj neodlučnosti. Podjednako joj se događa da se pobuni protiv same sebe i da povede surovu unutarnju borbu, da bi omogućila pobjedu svoje potrebe za društvenom neovisnošću ili afektivnim vezivanjem, već prema silini kojom se ispoljavaju ove dvije težnje.

Ljubavni problemi kod ovakve osobe uglavnom nastaju zbog gubljenja iluzija u osjećajima. Primjećuje se u stvari, da ona u ljubavi ne uspijeva razlikuje stvarnost od zamišljenog i težiti kristalisanju, uljepšavanju drugoga, kao i pretjeranom očekivanju. Njena posebna sklonost romantičnosti ne dozvoljava joj da uvijek sačuva lucidnost potrebnu za razvijanje čulnog života i za uspjeh u iskustvu zajedničkog života. Iako je privlačna i osjećajna, lako joj se može dogoditi da se ponaša potpuno suprotno idejama koje zastupa …

– Vaše unutarnje kontradikcije su tako velike i teške za život. Drugima možete izledati čudno jer dosta često mijenjate raspoloženja – kao da imate potrebu za “trajanjem u promjeni”. Djelujete samouvjereno, a kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Vrlo ste napredni u svojim razmišljanjima a dobra koncentracija Vam ide u prilog.

Iznenađujuće je kako ste Vi zapravo “ispravni” i emotivni ispod onoga što pokazujete. Za Vas je možda vrlo teško otkriti i pokazati svoje prave osjećaje i sposobni ste za snažne strasti za koje nitko i ne pretpostavlja da postoje. Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Ukoliko u blizini imate bića koja Vas razumiju, vole i znaju što znače odricanja, sve će ići kako treba. Ukoliko je suprotno (što je vjerojatnije), dobit ćete svoju slobodu uz mnogo lomova …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD