Bik / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kombinacija ova dva Venerina znaka daje Vam kompleksnu strukturu ličnosti. U ovom slučaju Bik, znak Zemlje, daje čvrstinu i spokojstvo Vagi, koja je Zračni znak, dok Vaga istovremeno utječe na Bika svojom lakoćom i spontanošću.

Bik – Vaga nema onu selektivnu stranu koju ima dvostruka Vaga, te iako se ističe izvjesnim materijalnim estetizma, on ipak najčešće zadržava jednostavnost ponašanja i uzdržanost okusa. Tako se rađa znak obdaren izrazitim umjetničkim osjećajem i ljubavlju prema lijepim i skupocjenim objektima, kao i sklonosti ka blistavom društvenom životu. Utjecaj Bika umanjuje, sa svoje strane, raznolikost veza, ali uvećava težnju za fizičkom vezom. Javlja se, dakle, uvećana zainteresovanost za događaje u vanjskom svijetu i iskreno ucešće u radostima i patnjama bližnjih …

– taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje i razvoj odnosa s drugim ljudima. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav; stoga djelujete neodlučno. Vrlo ste osjetljivi, donekle mirni i imate prilično mnogo šarma koji čini između ostalog i Vaša iskrenost.

Društveni ste, raspoloživi, ​​ali pomalo nepovjerljivi, treba Vam vremena prije nego što se upustite u neku vezu. Kada je to već gotovo, tada je Vaša vjernost pouzdana kao i Vaša iskrenost. Vi ste strastveni, pokazujete u mnogo slučajeva da su Vam emocije i raspoloženja intenzivni, ali u Vama postoji više zebnje nego što se to izvana vidi. Inače, Vaše jako životno pulsiranje, Vaša čulnost, povezani sa Zračnim senzibilitetom, stvaraju odličnu podršku Vašem instinktu konzervacije. Obično nezainteresovani, djelujete kada Vas pokrenu sentimentalni ili estetski motivi. Za Vas se može reći da ste dionizijski tip zaljubljen u ljepotu, zaljubljen u život …

Osobe sa ovom kombinacijom znaka i podznaka su uglavnom bića puna šarma, blagosti ali ponekad imaju problema u pronalaženju žrtve. Ne zato što imaju velike prohtjeve, već zbog toga što se često pokazuju neodlučni pri izboru, nestalnih su usmjerenja, a velika društvenost im ne dozvoljava da uvijek pokažu drugima svoje mogućnosti. Previše su pomirljive, suviše vole harmonične odnose sa okolinom (podrazumijeva se i sa onom profesionalnom), da bi prihvatile aktivnu (čitajte – agresivnu) ulogu koja se od njih očekuje, za koju znaju da je moraju igrati ne bi li sebi obezbijedili mjesto pod Suncem .

Njihova agresivnost, koja se rijetko ogrješuje u beskrupuloznosti ili ispadima prostodušnosti, više drži do prijemljivosti, otvorenosti, želje za mirom i simpatijom. Ovakve karakterne crte teško da odgovaraju vođenju neke pobjedonosne bitke u krilu suvremenog društva, sem na planu javnih odnosa i umjetničkog izražavanja … Ovu kombinaciju često srećemo kod umjetnika i osoba koje naginju ka kreativnom izražavanju. Neke od ovih osoba pokazuju i smisao za organizaciju, izuzetni smisao i osjećaj za poslove i vrlo veliku sposobnost da pronađu ono bitno, kako bi podrpuli kreativno, bilo koje vrste.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD