Bik / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kombinacija ova dva znaka je podjednako zaljubljena u život: jedan, Bik, više je puten, čulan, više materijalan, opipljiv, više “rođen”, inkarniran; drugi, Strijelac, više je kompleksan, “rastegnut” između svojih težnji da zadovolji svoje fizičke potrebe, i čulne – naravno – ali i one koje su podjednako jake a koje se odnose na duhovno.

Težina i vezanost za materijalne stvari kod Bika, ublažene su idealističkim zanosima, uzvišenim principima i razumijevanjem za unutarnje probleme koji su tipični za Strijelca. Utjecaj Bika prepoznaje se po realističkom i egzaktnom načinu na koji rješava bilo koji problem. Volja za ostvarenjem svojih projekata biće, dakle, snažna i intenzivna, takve osobe nikad ne štede svoje snage i usmjerene su ne samo na ostvarenje materijalnih već i duhovnih ciljeva …

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Istovremeno možete biti i egoista ali i vrlo velikodušna i darežljiva osoba. Hrabri ste, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji plijeni pažnju, tako da ste zaista jedna od onih osoba kojoj se rijetko može dogoditi da ostanu neprimjećene u gomili.

Posjedujete snagu i upornost potrebnu za ostvarenje svojih ambicija. Trudite se da uspijete ali da to ne bude po leđima Vaših bližnjih. Dobrovoljno izbjegavate zaobilazne puteve za postizanje svoga cilja, jer se ne plašite suparništva. Povrh toga, Vaš moralni osjećaj Vam zabranjuje kompromise i tajne puteve, osim kada je interes u pitanju! Skoro da uživate u naporu i fizičkom trošenju, kako u ljubavi, tako i na poslu. Volite osvajate u napornim bitkama i da maksimalno živite svoj zivot.

Smeta Vam monotonija, a revoltira osrednjost. Potrebno Vam je kretanje, promjena, usponi koje treba obilježiti, vrhovi koje treba osvojiti i raznolikost u avanturama; ali ova pokretnost ovdje ne znači isto što i nestabilnost. Vi znate da sebi stvorite sredstva kojima ćete se ostvariti u punoj mjeri. Vaša društvena prilagodljivost i diplomatija uglavnom Vam osigurava podršku okoline. Na stranu to što volite da se dopadnete i što umijete da se prikazati u najboljem svjetlu.

U ljubavi se, kod osoba s ovom kombinacijom, često pojavljuju dvije osnovne vrste ponašanja: ili se neopozivo predaju jednoj jedinoj osobi i ne prestaju se prepuštaju svojoj mašti, kako bi učinili svoj život zanimljivijim, ili, ako ne pronađu idealističkog partnera kakvom teže, plove dionizijskim svemirom, koliko im to dozvoljavaju mentalni i fizički kapaciteti. Ne oklijevaju se bace iu najteže zahvate zavođenja, prelaze s jednog izazova na drugi, umnožavajući svoje ljubavne veze. Iako ih samo osvajanje uzbuđuje, ne preziru ni povremeno uživanje u postignutim rezultatima … Bez obzira kojoj grupi pripadate, uvijek se trudite da se ponašate dostojanstveno i rijetko pokazujete sitničavost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD