Horoskopius

Bik / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovdje se susreću Zemlja i Voda u dva čvrsta, izražena znaka: velika tvrdoglavost, dakle i velika strastvenost. Ovládání svojom seksualnom agresivnošću i obuzet velikom željom za razuzdanošću, osjetljiv na svoje instinktivne pulsacije i želeći da upozna jednostavno čulno ispunjenje, relativno miroljubivo ali rijetko suzdržano, Bik – Škorpion oscilira između radosti i muke življenja.

Uklješten između morala i svojih erotskih snova, zaljubljen u prirodu i mučen nespokojstvom da treba živjeti, da preuzme odgovornost za naredbe svojih osjećaja, htio bi istovremeno da maksimalno iskoristi svoj prolazak zemljom, da proba putene plodove postojanja, kroz način da se intenzivno živi, koji se odražava u stalnim aktivnostima, životu prepunom obaveza, što je sve neophodno Biku – Škorpiji da isprazni visak svoje energije i svojih osjećaja u borbi da prevaziđe teškoće vezane za ostvarenje ideja u koje vjeruje, odbijajući sve vrijeme da prizna nesavršenost svoga tijela i svoju slabost kao ljudskog bića.

Strastven, posesivan i ljubomoran, uvijek je zabrinut u obrani svojih materijalnih interesa i ima problema u prilagođavanju svojim destruktivnim pulsacijama. Ovo se objašnjava činjenicom da se sa još primitivnim, iskonskim karakterom Bika, koji je rukovođen elementarnim strastima, sjedinjuje složen i nemiran duh Škorpiona. Ova dva znaka se suprostavljaju jedan drugome a ipak imaju u zajedništvu tajno saučesništvo. Dakle, ovo je složena i snažna ličnost, često neshvatljiva drugima, koja duboko doživljava stvarnost.

Tek ako uspije razriješiti svoje bolne unutarnje konflikte, Bik – Škorpion će sebi skovati jaku ličnost, relativno stabilnu, ambicioznu, ponekad netolerantnu i nestrpljivu, ali često lucidnu, ispitivački, kritičnu, ingenioznu, efikasnu i upornu (čitajte – tvrdoglavu) …

– Vas nije nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Vi ste senzualista sa magnetskim šarmom i imate jednu od najseksepilnijih zodijačkih kombinacija. Puni ste snage i vitalnosti, produhovljene energije, sa željom da zavedete druge, da ih u “velikoj bitki” osvojite, da na njima isprobavate svoju moć. Vašu poruku prima svako i gdje god bili i što god radili Vaše prisustvo se osjeća i primjećuje. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete.

Imate snažnu volju i rezervisani ste, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Morate se, međutim čuvati svog, ponekad, sarkastičnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Jednom ste nogom u životu, drugom nogom ste u “smrti”, što omogućuje uživanje u životu nasilno i strastveno. Ali, time često riskirate da sebe uništite, da dostignete čak i neke sadomazohističke relacije. Možete uzdrmati svoju egzistenciju neprekidnim nizom divljih pobuna i nerješivih unutarnjih sukoba.

Savjet koji bi Vam se mogao dati: obratite pažnju na loše izbore u ljubavi! Ljubavna razočarenja se kod Vas vrlo teško podnose i dugo pamte …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK