Horoskopius

Bik / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji Zemlje i Vode riječ je o sintezi dva veoma interesantna znakova. Bik, sa svojom čvrstom voljom i jasnoćom pogleda ovdje je u spoju s Ribama, znakom onih koji su uvijek pomalo neodređeni, nepostojani i neodlučni, ali sposobni obogate unutarnju život Bika, zahvaljujući svojim darovima intuicije, mašte i istančanom senzibilitetu.

Raširiti svoje tijelo u beskonačnost, zagrliti i voljeti svemir sa tisuću ruku, rasuti molekule svog tijela i umnožavati osjećaje da bi se osjetio život u sred vrenja cijelog svemira: to bi mogla biti glavna maštanja ovog bića zanetog općenja s velikim Jednim. Ali, muči ga dvostruko iskušenje: kako uskladiti svoju senzualnu proždrljivost prema svijetu – da bi ga posjedovao – i svoju neodoljivu želju da se u njemu utopi bez prepreka ograničenja tijela i ljudske sudbine? Ova osoba nema u sebi snage da se odrekne životnih zadovoljstava i osobnog užitka. Njezin projekt suviše je širok da bi bio doživljen ako se ne pomiri samo sa svojim najtrezveniji željama.

Srećom, sporost njenog razmišljanja, njena težnja za pasivnošću i odlaganjem odlučujućem akcije dopuštaju joj da umiri haotišne pokrete proturječnosti. Tako nalazi snagu da bude strpljivija, skromnija. Velikodušan znak, sklon žrtvama i nesebičnosti dopušta joj da malo po malo uči da postepeno umiruje svoju osobnost čuvajuci je od rasturanja i traćenja njenih sposobnosti. Bila bi šteta kad ne bi znala da se okoristi bogatstvom svoje osjetljivosti u jednom svijetu gdje je sve klasificirano, izmjereno, pripremljeno.

Njezina inventivnost, talent za inovacije i dobra volja, mogu biti vrlo korisni društvu jer pomažu da se nađe izlaz iz stabilnih situacija gdje ona vegetira i može potaknuti progres u zajedničkom životu i razumijevanju među ljudima …

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, suosjećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče s neuspjehom pa onda neće ni pokušati nešto učine, jer nisu sigurni u uspjeh – teškoće ih tjeraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene …

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život i saosjećajnije ste, prilagodljiviji i elastičniji nego što je to tipičan predstavnik znaka Bika. U ovom Vašem dvojstvu ima i mnogo senzualnosti. Bit ćete čak i žrtva toga: dominirano ili manipulirani njome, potrebno Vam je da imate jednu jaku moralnu strukturu, jedno dobro Nad – Ja koje će usmjeravati Vaš smisao za odgovornost i Vašu savjest.

Realnost shvaćate intuicijom i sjajnim instinktom koje možete sebi iskoristite u prilog. Zaista znate kako se drugi osjećaju i teško se može vidjeti i otkriti Vaša unutarnja snaga volje koju posjedujete. Potrebno Vam je prije svega da se osjetite sukladno bićima i stvarima: kada je taj uvjet ispunjen, neizmjerno ste talentirani. U suprotnom, potpuno ste odsutni i neučinkoviti. Ići ćete do kraja u borbi između bića koje je razumsko i bića koje je maštovito i iracionalno …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK