Bik / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Spoj elementa Vode i elementa Zemlje daje u ovoj kombinaciji prevlast osjećaja nad razumom. Ova dva znaka različite prirode imaju zajedničku pasivnu snagu, postojan karakter, promišljenost i upadljivu sposobnost čvrstine pred svakim događajem ili nepredviđenom promjenom. Ipak, ovo su manje snažna bića. U ovom spoju, snaga volje jednog Bika i manje usklađen karakter, ali osjećajnost i svijet ideja Raka biće u stalnom previranju.

Kod ovih osoba preovlađuju smisao za udobnost, fizičku i moralnu, kao i potreba za materijalnom i afektivnom sigurnošću. Vrlo srdačan, vezan za svoje i za dom kao puž za svoju kućicu, Bik – Rak sa velikom postojanošću ostaje vjeran onome što izabere. Za svoje bližnje on predstavlja neku vrstu stožera, čvrstog stuba, koji im omogućuje da se ne izgube kada treba proći kroz životne oluje. Osjećaj odgovornosti ne dopušta mu da olako donosi odluke, naročito ako bi mogle ugroziti one koje voli. Rijetko se može vidjeti kako bježi pred teškoćama, ako ih mora svladati da bi sačuvao ono što ima.

Narcisoidno potvrđivanje, jurenje za prestižom i društvenom ambicijom nisu za Bika – Raka naročito facinantne. Ipak, ovo je ličnost koja ima znatne praktične sposobnosti, umješno da obrani svoje interese i poslove, sposobna savršeno organizira sebe i svoj život, i pored toga što živi pod jakim utjecajem osjećaja i čisto unutračnjih utisaka. Zato ovaj spoj često pokazuje bogatstvo duše i intelekta.

Kada u horoskopu prevladava Rak, život je za ovakvu osobu ogroman san, rijeka snova, u kojoj može uživati ​​koliko joj je drago, sa veoma maštovitom senzualnošću. Jer, njezini unutarnji svjetovi nisu predjeli tišine: oni crpe iz djetinjstva i iz intrauterine aktivnosti. Tu Bik – Rak stiče jednu ljudsku dimenziju koja ga često razlikuje od zajednice smrtnika, ali ga ne udaljava sasvim od materijalističkih iskušenja. Ipak, on nije njihov rob, budući da je njegov duhovni život obojen romantizmom i hedonizmom i da se izdiže iznad čulnih radosti, koje podvlače njegovu sklonost ka miru i zemaljskoj sreći. Obitelj je njegov Zemaljski raj, a kuća njegov vrt …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika i obiteljskog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipičan predstavnik Vašeg znaka i dajete prednost kućnom i obiteljskom okruženju. Sanjarije Vas stalno vezuju za djetinjstvo i vode Vaša osjećanja i izbor. Rak u Vama budi sanjalaštvo, ali Vas Bik vraća u realnost, sa svim dobrim osjetilima. Veza ova dva znaka je ugodna za život. Volite jednostavne radosti, obitelj, kuću i imate autentični dar za življenje.

Iako ne djelujete prodorno, sposobni ste na svoj nenametljiv način dođete do materijalnog dobitka, ali i do duhovnog, jer imate mašte, ideale, sentiment. Spontani ste samo onda kada se osjećate sigurno. Nadvladani osjećajima kojima ne možete zagospodarite, potreban Vam je zaštitnički oklop, mekani omot koji ulijeva sigurnost. Ipak, iako ste biće bogato prelivima, sposobni ste pomirite san i javu. Vaša vjernost u prijateljstvu i ljubavi je više nego uočljiva i često Vam donosi sreću …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD