BIK-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Obratite pažnju na svaku priliku koju možete pretočite u uspješne poslovne ili javne rezultate i zadovoljstvo u svom privatnom životu, naročito u razdoblju tijekom siječnja i veljače mjeseca, zatim od 14. travnja do 10. svibnja. Zahvaljujući Vašim iznimnim sposobnostima i odlučnoj inicijativi s uspjehom ćete rješavati najrazličitija pitanja od zajedničkog interesa u razdoblju sredinom godine, kao i od 14. listopada do 10. prosinca. Krajem godine kroz udruživanje ili u partnerstvu s nekim važnim osobama, očekuje Vas nova prilika da uvećate svoje financijske mogućnosti ili imovinske aspekte. Poseban uspjeh i šira satisfakcija će Vas pratiti ako imate rukovodeću poziciju ili se bavite nekim od javnih zanimanja, politikom, ekonomijom, medicinom i trgovinom.
Prema godišnjem horoskopu za Bika 2021., najvećeg neprijatelja na poslu kojeg će Bik imati je samog sebe. Čak i ako svjetska ekonomija izaziva napor i zbrku, nema potrebe da se to internalizira. Zabrinutost o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Umjesto toga, skoncentrirajte se na svoje najbolje kvalitete i vjerujte da ste u stanju odraditi odličan posao. A ako ne možete, poduzmite nešto! 2021. je dobra godina za Bika za učenje novih vještina i razvoj sposobnosti. Posebno pozitivno izgleda za 2021 godinu horoskop za Bikove, koji imaju svoj privatni posao. Također 2021 godina vrlo je uspješna i za intelektualce. Prvi će imati vodeće pozicije, drugi će biti još popularniji nego što bili do sada. Međutim, ostatali predstavnici ovog znaka Zodijaka neće biti na strani uspjeha. Godina Plavog Konja obećava vam ojačanje autoriteta u svom području. Najpovoljniji period očekuje Bikove do sredine ljeta. Još jedna pozitivna stvar za Bikove, biće val novih korisnih kontakata.
U godini Plavog Konja treba biti uredni, pažljivi i ekonomični po pitanju financija. Ako netko od vas traži pozajmicu, pokušajte inteligentno odbijete, možete posuditi novac samo onome u koga ste sigurni. Nemojte se zaduživati, čuvajte se bankarskih kredita.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.