Bik / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je kombinacija dva vrlo jaka znaka, bitno različitih karakteristika. Bik je znak pasivne snage, čvrst i statičan, a Ovan aktivne, eksplozivan, dinamičan i agresivan, pa rezultat neće biti baš previše skladna ličnost. U ovom spoju znakova, Bik koji je duboko ukorijenjen u Zemlji, u materiji, konzervativnog i opreznog mentaliteta, pali se vatrom Ovna, progresivnog, neopreznog i punog vjere u sebe.

– Temperament Vam je prodoran, topao, plemenit, priroda ustreptala i zemaljska, senzualnost direktna i topla. Sposobni ste za burne strasti, one koje dugo sazrijevaju, ali i one neobuzdane, neočekivane. Posjedujete osjetilnu vitalnost koja se neprekidno ispoljava. Dajete se, i uzimate u podjednakoj mjeri, imate istaknut smisao za tjelesne radosti, volite život i njegova zadovoljstva.

Osjećate se rastrzani između dva proturječna ritma, jednog dinamičnog, drugog sporog i s vremena na vrijeme potpadate pod utjecaj jednog ili drugog. Zbog toga Vam je teško birati između svojih jakih ljubavnih nagona i svoje pragmatične suštine: znate da u isto vrijeme budete i razumni, racionalni ali i tvrdoglavi, neobuzdani … To je i razlog zbog čega ponekad ne možete uskladite svoj hod: jednom će prevagnuti slijepa upornost Bika a drugi put tvrdoglavost Ovna. Zato je za Vas od presudne važnosti to što ćete pokušati se potvrditi još u samom početku; imate i znanja za to, vjerujete u svoje sposobnosti, a umijete i manipulirati drugima što Vam neki ozbiljno zamjeraju.

Vaša snaga krije se iu tome što uspijevate pomirite svoje različitosti, što Vam omogućuje da ispoljite svoje izljeve entuzijazma koji su trajni i ostvarivi. Vaša, takoreći, neiscrpna energija, dozvoljava Vam potvrditi svoju volju u tvrdoglavom traganju za ciljem. Uvijek ste u blizini mjesta na kojima se nešto značajno događa, a koja bi Vam kasnije mogla poslužiti kao odskočna daska. U svakom slučaju, ne nedostaje Vam energije, ali Vam je slabost to što ne podnosite provjeravanja pa čak ni najmanje gubitke; nedostaje Vam osjećaj za nijanse, znate da zaslepljeno jurite za svojim ciljevima, ponekad Vam manjka više opreznosti i diplomacije u odnosima s drugim ljudima.

Iako ste u stanju često osvajate simpatije okoline Vi u stvari pripadate onim ljudima koji relativno teže stvaraju prijatelje. U Vašem nastupu često ima nečega što miriše na oholost i suzdržljivost – čak i onda kada to ne želite. Na suprostavljanje reagirate krajnje osjetljivo, Vaša je borbena taktika prečesto grublja no što je to potrebno, tako da kada naiđete na otpor ili se osjetite u nečemu spriječeni, možete reagirati prilišno bezobzirno.

Pokušajte ovladate eksplozijama svoje nagle ćudi. Ona se čak i ne mora manifestirati na neki agresivni način ali će Vam, u svakom slučaju prirediti dosta glavobolje u životu. Često se nalazite u rascjepu nagomilanih naboja prema van i unutra i oni povremeno moraju se oslobode, ispolje. Razlog je u tome što posjedujete jak unutarnji, osjećajni život. Drugim riječima: često ne dopuštate da se pokažu Vaši duboki osjećaji i skloni ste potiskivanju svojih emocija …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD