Horoskopius

Bik-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Slobodnim Bikovima u prvoj dekadi studenog jako su aktualna zaljubljivanja preko poslovnog segmenta. Netko u vašoj neposrednoj blizini može vas opčiniti svojom intenzivnošću, svojim istodobno pažljivim ponašanjem prema vama, dok mu se oči vragolasto smjese … .pa nije ni čudo da možete očas posla “pasti”. Pošto je polje strasti jako naglašeno tijekom cijelog ovog razdoblja, možemo samo da vam kažemo da se prepustite I zaboravite na sve ostalo. Čak I da se ništa ne dogodi u prvoj dekadi, druga dekada studenog će vas prodrmati I istresti iz cipela. Kako god okrenuli – ne možete omasim! Ovo je mjesec ljubavi I intenziteta za vas! U emotivnim vezama I bračnim zajednicama tijekom cijelog razdoblja ćete vi I partner uglavnom funkcionirati u korektnom I punom poštovanja maniru. Neki od vas će probuditi davno zatrpane strasti I ponovo se zaljubiti u osobu pored koje su već dugo. Ono što vam ne ide u prilog tijekom ovog mjeseca jeste otvorena, I to velika mogućnost da uđete u paralelan odnos. Moguće je da vam zatišje koje postoji u trenutnoj relaciji, ta mirnoća I to što se ništa posebno ne događa I “otvori vrata” ka ulasku u neobavezan, ali vrlo strastan I intenzivan kontakt. Najviše su vam za ovaj tip avanture otvorene šanse kroz poslovni segment, ali I kroz kontakte s prijateljima ili preko društvenih mreža.

posao

Ovaj mjesec I neće biti jedan od onih koje ćete pamtiti po uspjehu ili po mirnim dešavanjima. Možda ćete tijekom prve dekade imati “miran život” I netko stabilno funkcioniranje, ali u principu – druge dvije dekade nešto naročito vam I ne idu na ruku. Ispašće da ćete se truditi toliko da ćete povremeno “gubiti glavu” ili biti u potpunosti zatrpani obvezama (koje su vam nametnuli drugi ili vi sami sebi), a rezultati će biti – prilično prosječni. Sa drugima ćete se dosta teško uklapati I povremeno će izgledati da čak I dugogodišnji suradnici nekako nisu na vašoj strani. Pojedini će možda izgubiti I neke poslove ili projekte iz razloga što je konkurencija ponudila bolje uvjete ili se na neki način umiješala … Neki od vas će dobiti želju da naprave veliki zaokret u poslovanju ili da prekinu s postojećim suradnjama, ali to vam se sada svakako ne preporuča. Financije će krenuti da se poboljšavaju tek tijekom treće dekade studenog.

Zdravlje

Zdravstveni segment ukratko – ne baš najbolji. Vi ćete često biti “roviti”, na granici da se prehladite, razbolite. Oblačite se adekvatno vremenskim uvjetima, vodite računa o svom imunitetu. Kod starijih pripadnika znaka aktualni problemi s kralježnicom, glavom, pritiskom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK