Bik-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Zanimljiv razdoblje za Bikove, posebno dinamičan, mnogo posla i putovanja obilježit ovaj studeni. Nemojte se začuditi ako morate selite svoju staru ured s prvog kata na drugi, to će vam teže pasti nego da se uputite u neku daleku destinaciju. Potrebna su vam priznanja, spremni ste sve učiniti kako biste imali nagradu ili postali vođa momčadi. Možda ćete raditi neki humatinarni posao, okupiti veliku skupinu ljudi oko sebe. Novac vam stiže iznenada i morat ćete se dobro organizirate kako biste uložili u prave stvari, vrijednosti koje vam mogu donijeti profit. Bikovi koji se bave maloprodajom imaju put u razdoblju od 10. do 16. studenog i mogu profitirati. Ukoliko radite poslove koji su vezani za prava, sudstvo, nekretnine, očekujte razrješenje neke dugogodišnje situacije. Krajem mjeseca možete očekivati ​​i kupnju kuće ili stana.

LJUBAV: Do desetog u mjesecu možete biti prazni bez ljubavi ili usamljeni. Osjećaj samoće nije vam stran, ali i vi ste čudan tip, tražite ponekad previše. Morate sredite emocije, posebno sredinom mjeseca, jer postoji loš aspekat koji vas može dovesti do svađe s partnerom s kojim i niste faktički započeli ništa. Stabilizirajte bijes i gnjev u sebi jer ste skloni naglim ispadima. Iako će možda avantura koja slijedi izgledati nebitno za vaš emotivni život, krajem mjeseca to može razviti u neočekivano pravu ljubav. Bik u braku mora poboljšati odnos s partnerom, bar u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Skloni ste ozljedama. Možda ćete popravljati nešto u kući ili raditi posao sa strojevima. Pazite da se ne sapletete i ne padnete, ozlijedite. Ukoliko ste uredski tip, onda se okrenite pojačavanju imuniteta, jer ste skloni upalama, posebno grla, pluća ili ušiju koje mogu biti jako bolne.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.