Bik-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Pomrčina Sunca u vašem polju ljubavi na samom početku mjeseca slobodne će Bikove u prvoj polovici rujna u velikoj mjeri usporiti I ukočiti kada su emocije u pitanju. Ne samo da nećete biti spremni za neka naročita dešavanja I osvajanja, već se možete u potpunosti povući I posvetiti nekim drugim prioritetima. Ipak, pojedini od vas, zbog retrogradnog kretanja Merkura, koji vlada vašim poljem ljubavi, mogu krenuti u preispitivanja svoje emotivne prošlosti, tražiti pogreške I propuste, a čak se I okrenuti obnovi odnosa s nekim od bivših partnera. Vaši napori ponovno pokrenuti neku priču pokazat će se u većoj mjeri kao neuspješni, jer jedino što ćete uspjeti ostvariti jeste po koji susret ili eventualno podsjećanje na stare strasti. Tek od drugog dijela rujna otvaraju se prave prilike, koje mogu ići kroz poslovni segment, ali I preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža. Moguće je da će se u ovom razdoblju otvoriti više prilika, a vi ćete morati pažljivo odabrati na koju ćete stranu usmjeriti svoje nade. Oni u emotivnim vezama I brakovima mogu u prvom dijelu rujna imati kraćih sukobljavanja s voljenom osobom. Postoje situacije koje vi I partner morate razriješite I vjerojatno će na površinu isplivati ​​I neke stvari koje ste do tada gurali pod tepih. Ipak, drugi dio mjeseca donijet će vam potrebnu stabilnost I mir.

posao

Iako ćete vi osobno biti uvelike raspoloženi da se posvetite poslovnom segmentu I sredite ga, prva polovica mjeseca je prilično nepovoljna po vas. Teško ćete pokretati ono što ste isplanirali, a postojat I problem u dogovorima I komunikaciji s bitnim suradnicima I poslovnim partnerima. Moguće je da će se kod pojedinih sve ovo odraziti I kroz veće promjene na koje niste računali ili čiji se opseg pokazuje kao prevelik. Komplicirano je uklopiti se I postojaće napetost, koja će se odražavati I kroz loš odnos s kolegama. Ipak, od pred kraj prve dekade mjeseca, Jupiter ulazi u vaš polje poslovnih okolnosti, svakodnevice I obveza I slobodno možete računati da će vam njegov utjecaj u ostatku razdoblja donijeti podršku I stabilizirati vas. Od tog momenta kreće solidno vrijeme I za one koji tek traže posao. Drugi dio mjeseca donosi više mogućnosti za solidne suradnje, za velike zaokrete u poslovanju I za jače financijske priljeve. Ovo je vrijeme pogodno I za jače okretanje ka stranim tvrtkama I inozemstvu generalno.

Zdravlje

Prva dekada mjeseca može donijeti jače probleme onima koji već imaju tegobe vezane za probavu I želučani dio. Ulazak Jupitera u vaš polje zdravlja krajem prve dekade donosi mogućnosti za lakši oporavak, ali I generalno kod Bikova podiže vitalnost I energiju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD