Bik-Mjesečni horoskop za rujan 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Vi ste svjesni situacije u kojoj se nalazite, svjesni ste da vam posao koji ste zamislili nije toliko naklonjen ali niste neko ko odustaje. Baš naprotiv, gurate kako sebe tako i druge u sve više i više angažiranje. Morate se strpite do 10. Rujna jer će tada Merkur ući u svoje sazviježđe Djevica a vaš peto polje kreativnosti, pa ćete lakše dolaziti do posla, klijenata, potpisati velike ugovore i zaraditi veliki novac. Neki od vas mogu imati dobre poslovne ponude sa bližim zemljama Europe i tako razviti novu mrežu suradnika. Ovo je mjesec prekretnice u vašem životu.

LJUBAV: Dobar mjesec za ljubav za sve pripadnike ovog zviježđa. Sijate i djelujete na suprotan pol poput magije. Privlačite pozornost. Zanimljivi ste ne samo po svom izgledu, već i po svojoj karizmi. Inspirirate patnera na sve moguće načine. Konačno ostvarujete pravu i normalnu vezu koju ste tako dugo čekali. Ako ste u braku morate voditi brigu o partneru. Često je emotivno nestabilan, traži pomoć od vas. Morate ga stabilizujete jer on to jednostavno – ne zna.

ZDRAVLJE: Obratite pozornost prije svega na probavni trakt koji može biti osjetljiv posebno u ovom periodu. Česte nervoze tijekom kolovoza su vam nanijele štetu želucu. Mislite pozitivnije.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.