Bik-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: plodonosan period za Bikove. Sad je vrijeme da zaradite, lakše nego što je to bilo tijekom ljeta i jeseni. Morate dobro uložite da bi vam se vratilo višestruko. Iako ste sposobni sve sami radite, morate naći pomoć, koliko god da nemate povjerenje u suradnike, oni moraju egzistiraju u vašem poslovnom svijetu. Zbog retro Merkura uplate vam kasne. Važno je da se ne demoralise već izdržati taj period do 23. prosinca jer poslije toga možete imati iznenadni dobitak.

LJUBAV: Emotivno bolji razdoblje od 9. prosinca, kada planeta Mars uđe u znak Škorpiona i vaš sedmo polje braka. Biće strasti, privlačnosti, uzbuđenja. Možete popraviti odnos s partnerom, bolje se razumjeti, ali i vratiti izgubljeno povjerenje. Ako ste sami, onda je za vas ipak razdoblje pred Novu godinu obilježen kao realno dobar jer tu možete naći nekog tko vam odgovara. To je stabilna osoba koja teži tradiciji, obitelji, ali isto tako je samostalna, radoholik, zna da zaradi što cijenite i poštujete. Ovo je realno dobar period za ljubav za sve zemljane znakove.

ZDRAVLJE: Prosinac počinje Mjesecom u Biku, samim tim žene će morati obrate pažnju na zdravlje, posebno hormone, reproduktivni system, a muški Bikovi mogu imati problem s donjim dijelom kralježnice, bolove u leđima i svakako moraju se čuvati hladnoće, nazeba. Lijek vam je utopljavanje, topla jela, ali bez većih kalorija. Dolazi zima, duga i hladna, a kilogrami dolaze još brže.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.